L’Ajuntament dinamitza el mercat local Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses del territori

Ràdio Martorell 91.2 fm
18/06/2018

Comparteix

El proper 6 de juliol, a les 10.00h, se celebrarà al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa la ‘Jornada de dinamització del mercat local Reempresa’, per donar a conèixer el servei que vol garantir la continuïtat de les empreses del territori. La jornada s’adreça als tècnics dels ajuntaments i prescriptors externs (gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions i agrupacions empresarials i de comerciants…).

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Ofereix un servei de Marketplace, físic i digital (www.reempresa.org) de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, recorda que Martorell disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins l’espai del Molí Empresa, on ofereix des de 2015 assessoraments tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als reemprenedors disposats a donar-los continuïtat.

L’objectiu de la Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

Després de l’acte de presentació es farà un networking relacional entre els assistents. Les persones interessades a assistir-hi han de fer la seva inscripció en aquest enllaç o al telèfon 93 775 31 01.