Inscripcions obertes a un nou curs de manipulació d’aliments per a persones en situació d’atur

Ràdio Martorell 91.2 fm
16/07/2018

Comparteix

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona impulsen dues noves edicions del curs de ‘Manipulació d’aliments’ destinats a persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell.

La primera edició es realitzarà el dia 18 de juliol, de 9.00 a 15.00h, i les places s’han cobert amb la llista d’espera generada per usuaris del servei que en les anteriors edicions no van poder realitzar el curs. Degut a la gran demanda, s’ha programat una segona edició el dia 25 de juliol amb un total de 25 places disponibles. El curs acostuma a tenir gran èxit, ja que els participants obtenen el carnet de manipulació d’aliments.

La formació, de sis hores de durada, serà impartida per la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans, S.L. a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n).

Els cursos són gratuïts, donant així la possibilitat d’accedir-hi a tothom. Les inscripcions als diferents cursos es poden fer a través de la web moliempresa.cat