Buenos Aires ratlla al calendari una altra festa de barri plena de comunitat veïnal

Ràdio Martorell 91.2 fm
10/06/2019

Comparteix

barri de Buenos Aires s’ha bolcat aquest cap de setmana amb la seva festa. Uns 560 veïns i veïnes han participat en el sopar de germanor de dissabte i, aquest diumenge al matí, s’hi han repartit 160 quilos de sardines a la brasa. El canó d’escuma, els inflables, l’animació infantil i una xocolatada per a petits i grans, han completat el programa d’actes.

Dissabte, es va organitzar un multitudinari sopar de carmanyola a la plaça de Pompeu Fabra amb rom cremat i ball, a càrrec de l’Orquestra Dinàmica. “Cada any ens superem i enguany hem fet ple. El sopar de germanor és una tradició de fa molts anys. Venen els veïns, però també els partits polítics i algunes entitats. Ens ho passem molt bé”, ha dit el president de l’associació veïnal Ignacio Blázquez.

La tradicional sardinada d’aquest diumenge ha exhaurit les existències en poc temps, senyal de la bona resposta dels presents. Els infants, acompanyats dels seus familiars, s’han refrescat a la festa de l’escuma, que aquest cop incorporava inflables, i han reposat forces amb un bon got de xocolata desfeta amb melindros.

La festa serveix per retrobar-se i gaudir d’una estona distesa amb les persones que comparteixen la quotidianitat del dia a dia. I és que, segons ha afirmat Blázquez, “Buenos Aires és un dels barris on encara es fa vida de barri”. “Ha vingut molta gent de fora, però tothom s’hi integra, suma i s’estima el barri com de tota la vida”. “Des de l’associació ens esforcem perquè així sigui i treballem tot l’any per millorar la vida dels nostres veïns”.