El Rugby Club Martorell clou la temporada al Torrent de Llops

Ràdio Martorell 91.2 fm
08/07/2019

Comparteix

El Rugby Club Martorell ha organitzat aquest matí un acte de cloenda al Complex Esportiu Torrent de Llops per acomiadar la temporada 2018-2019. L’esdeveniment, que ha aplegat jugadors, socis i famílies, ha acabat amb un dinar i un concurs de truites i pastissos.

La jornada ha començat a les 10.00h del matí amb jocs d’aigua, una gimcana i partits per a totes les edats. Posteriorment s’ha realitzat un lliurament de samarretes commemoratives de la temporada pels diferents jugadors de l’entitat martorellenca. Tot plegat ha estat acompanyat d’un ambient molt festiu i de música de fons.

Rafael Escudero, entrenador de la categoria sub 14 del Rugby Club Martorell, diu que la jornada consistia a “passar un dia en família, per trobar-se totes les categories de l’entitat, des dels veterans fins als més petits”. “Abans del dinar entreguem un detall perquè tinguin un record de la temporada” afirma Escudero, referint-se al lliurament d’una samarreta commemorativa.
“La primera part ha estat una gimcana per tothom, després jocs d’aigua, i per acabar un partit” diu l’entrenador del club martorellenc, que també explica en què ha consistit aquest duel per a totes les edats.Malgrat la calor i les dates estiuenques, el Rugby Club Martorell ha aplegat moltes famílies a la gespa i a la graderia del Complex Esportiu Torrent de Llops. Escudero opina que la jornada d’avui ha reunit “un 70% de la massa social del club”. El tècnic creu que “és un gran nombre de components d’aquest club que hem vingut avui”.Per tancar la cloenda, els membres del club han participat en un dinar que ha finalitzat amb un concurs de truites i postres.