El compositor martorellenc Daniel Gasulla prepara un nou àlbum amb la formació GASP

Ràdio Martorell 91.2 fm
03/09/2019

Comparteix
GASP

Daniel Gasulla, compositor martorellenc de sardanes, tornarà a publicar un nou àlbum titulat Connectats amb el grup GASP, de qui en forma part i amb qui ha publicat tres volums des del 2012. La gravació del disc arribarà a finals del mes de gener de 2020 i és previst que surti al mercat a finals del mes d’agost de l’any vinent.

Gasulla repeteix per quarta vegada amb aquesta formació, després d’iniciar el seu camí el 2012, i la Cobla Bohèmia, de qui els quatre integrants en formen part, tornarà a posar-hi la música. El disc passarà, novament, per les mans de Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí, amb qui han trobat la fórmula per innovar en el món de la sardana.

Connectats vol.4 comptarà amb 16 sardanes, el mateix número que les anteriors, i serà en la presentació del disc on guardarà més novetats i factor sorpresa. Gasulla va fer una actuació de màgia en la presentació del segon volum i el jazz va entrar en la posada en escena del tercer. El martorellenc apunta que encara pensen en com serà la quarta presentació.

El disc està pràcticament preparat per fer la gravació, i es durà a terme a principis d’any, quan la cobla té més descans.

Gasulla està immers en els arranjaments de temes clàssics i lírics amb la Cobla Tres Vents de Perpinyà, formació que dirigeix des de fa cinc anys. Amb dues dates ja tancades, la cobla afegirà violoncel, soprà solista, baríton solista i percussió per adaptar temes clàssics a l’estil de les sardanes.

El 2020 serà un any en què Daniel Gasulla engegarà amb els dos projectes de sardanes, un d’ells com a compositor i el segon com a director de cobla.