El Sala5 Martorell presenta els prop de 100 esportistes en una temporada amb novetats a la vista

Ràdio Martorell 91.2 fm
21/10/2019

Comparteix
Presentació Sala5 Martorell

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquesta tarda la presentació dels set equips de la temporada 2019-2020, que estrenen equipació i que segueixen fent créixer l’entitat dirigida per Jordi Gay. Una trentena de gimnastes del Martorell Gimnàstic Club han obert el foc, amb dues coreografies prèvies a la desfilada.

El cadet C ha estat el primer a aparèixer a la pista central. Dirigits per Eloi Cuscó, els martorellencs són l’equip novetat del curs passat i enguany s’han consolidat. El cadet B de Rubén Melero i el cadet A d’Iván Calle (que competeix a Divisió d’Honor) han tancat el torn dels conjunts cadets, els més joves del club. En el torn dels juvenils, el juvenil B d’Alex Velasco i el juvenil A de Pau Adell completen els equips base de l’entitat vermella. L’equip de Club Social Punt de Trobada, que dirigeix Adrià Sariols, també ha aparegut com a conjunt vermell, després de la vinculació entre les dues entitats juga amb la samarreta vermella.

Retorn a Segona Nacional B

El primer equip ha tancat la presentació desfilant amb la plantilla que torna a Segona Nacional B, la tercera màxima categoria del futbol sala estatal. L’equip de Víctor González va guanyar-se l’ascens en una lliga on van ser campions. Dos jugadors de l’equip del Club Social Punt de Trobada (Kevin Serrano i John Lorente) han fet entrega als capitans, Cristian i Husse, la copa de campions per retre-hi homenatge.

A la presentació hi han assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó. De mans del vicepresident Xavier Torres, Fonollosa i Mimó han rebut el carnet de soci simpatitzant de l’entitat i s’han convertit en els dos primers martorellencs a tenir-lo. L’entitat ha engegat una campanya per col·laborar amb els equips vermells i implicar els martorellencs amb el futbol sala. Durant la temporada, la junta directiva viurà canvis després de la baixa de Xavi Velasco i s’hi incorporaran dos membres que reforçaran la direcció del club vermell.