Propera sortida del grup d’iniciació, l’1 de març a la riera de Merlès

Agrupació Excursionista de Martorell
21/02/2020

Comparteix
Sortida AEM

El grup d’iniciació farà, el proper diumenge 1 de març, l’habitual sortida del primer diumenge de mes, cap a l’entorn de la riera de Merlès. Serà una excursió lineal, d’una desena de quilòmetres i amb poc desnivell, per veure gorgs i cascades, a cavall entre el Ripollès i el Berguedà. Fins al proper dijous 27 de febrer hi ha temps per apuntar-s’hi.

La sortida recorrerà el tram nord de la riera de Merlès, amb sortida des del terme de Les Llosses (Ripollès), al costat de la carretera C-26. Des d’aquest punt se seguirà el GR-241 fins al poble de Sant Jaume de Frontanyà, on és previst dinar. La tornada es farà pel mateix camí. Durant la ruta es podrà contemplar una sèrie de gorgs i cascades que tributes les aigües a la riera de Merlès, que anirem resseguint en tot moment.

Per apuntar-se cal contactar amb l’entitat al correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com al més aviat possible o bé de manera presencial el dijous 27 de febrer (de 21.00 a 22.00h, al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal), moment en el que es farà la reunió de planificació –hora i punt de sortida-. Caldrà diposar de la llicència de la FEEC 2020 en vigor.