El CE La Vila programa activitats per la Setmana Europea de l’Esport

Ràdio Martorell 91.2 fm
07/10/2021

Comparteix
Caminades Saludables

 Martorell se suma a la Setmana Europea de l’Esport (SEE), que se celebra del 23 de setembre a l’1 d’octubre. El Complex Esportiu (CE) La Vila organitza caminades i activitats aquàtiques per combatre el sedentarisme i promoure l’exercici físic saludable. Els interessats han d’inscriure’s prèviament a l’Oficina d’Atenció a l’Usuari del CE La Vila o del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).

La SEE incentiva l’esport i l’activitat física i anima la ciutadania europea a adoptar un estil de vida actiu amb una àmplia gamma d’activitats i actes organitzats pels països socis, entitats regionals i locals, entitats esportives, centres educatius, universitats, empreses i centres de treball. Catalunya s’ha sumat a la iniciativa des del seu inici per promoure la campanya #BeActive #esportcat.

A Martorell, la Regidoria d’Esports ha programat el 28 de setembre, a les 8.00h, i el 29 de setembre, a les 8.00h i a les 9.00h, un recorregut de caminades saludables per a totes les edats d’uns 3 Km de recorregut, uns 50 minuts, amb escalfament previ i estiraments posteriors. Seran obertes als abonats d’aigua salut, aigua gym i cursets de natació d’adults que fan la seva activitat aquell dia. A les 9.00h, aquests abonats faran la seva activitat dirigida amb normalitat.

L’1 d’octubre, a les 9.00h, es farà una caminada de 7 Km, uns 90 minuts, per a persones no abonades, que podran anar acompanyades d’un abonat. A les 10.45h, es farà una sessió d’aigua gym i aigua salut per als participant (majors de 18 anys).

Els participants hauran de portar el següent material: mascareta, ampolla d’aigua, roba còmoda, casquet de bany, tovallola i xancletes.

Amb aquest programa es vol conscienciar a la població de la importància de fer activitat física a l’aire lliure per mantenir-se actiu. Fomentar l’activitat física com a relació social saludable amb persones de diferent sexe i edat.