La Unió Futbol Sala Martorell posa a escena els equips del nou curs

Ràdio Martorell 91.2 fm
07/10/2021

Comparteix
Presentació UFS Martorell

 La Unió Futbol Sala Martorell ha presentat aquesta tarda la nova temporada al Pavelló Esportiu de Can Cases. Un acte al qual hi han assistit tos els jugadors i jugadores del club, així com també les seves families i  diferents autoritats del club i del municipi, com l’alcalde Xavier Fonollosa i el Regidor d’Esports, Gerard Mimó.

L’acte ha estat conduït per Pol Álvarez, qui també ha estat l’encarregat de presentar els diferents equips i els seus components. Sobre la pista hi han desfilat tots els membres dels equips i els entrenadors, començant per l’únic grup de prebenjamins i els dos grups de benjamí. A continuació, s’hi han sumat tant l’aleví A com també els grups B i C, seguits pels tres grups que composen la categoria d’infantil.

Per finalitzar, han fet aparició el cadet femení (que és l’únic equip femení de tot el club) i el sènior A, format pels esportistes més grans de tot el club. Després d’ells, Pol Álvarez ha donat pas als més petits, de qui ha parlat com el “futur del club” i que han provocat el somriure de tot el públic, en veure els vuit petits desfilar per la pista agafats de la mà.

En tractar-se del primer acte de la nova temporada del club en què s’han fusionat tant els equips de l’Associació Pares i Mares de Fútbol Sala com els del Futsal de Martorell, els diferents membres del club han volgut dedicar unes paraules a aquesta nova iniciativa. El coordinar del nou club, Valtinho Pereira, detalla que la transició que estàn vivint “està sent una mica complicada, però segur que amb el pas del temps podrem donar una bona formació a tots els nens i nenes”.

A l’acte també hi ha estat present el president de la junta directiva del Club, Raúl Rozálen, qui ha volgut dirigir unes paraules a José Ismael Mañas, president de l’Associació Pares i Mares de Futbol Sala de Martorell durant els últims onze anys  i que no ha pogut estar present durant l’acte d’avui. “Per tot l’esforç durant aquest temps i la seva tasca, es mereixia que el nomenessin president honorífic del nou club”, explica Raúl Rozálen.

L’inici del nou curs és molt diferent a l’anterior, em què, a causa de la COVID-19, l’inici de temporada es va veure sotmès a canvis. Pereira també s’ha referit a aquest aspecte, on detalla que “tots estàvem molt preocupats, però malgrat això el final de la temporada va ser molt bo”. A causa d’això, la temporada que comença ara s’ha hagut d’adaptar a aquests nous canvis, però sense deixar de banda l’essència del club.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha pres part en l’acte, on ha rebut el càrrec de president honorífic del nou club i el carnet de soci número 001. “Des de l’Ajuntament de Martorell volem que els nens i les nenes puguin jugar al que vulguin, enquadrat dins de les entitats que hi ha al municipi”, detalla l’alcalde, qui ha recalcat que el més important de tot es que els joves juguin a l’esport que més els agradi.

Tots els assistents a l’acte d’inici de la temporada han coincidit en la il·lusió i les ganes d’emprendre un nou projecte com la Unió de Futbol Sala de Martorell, amb el qual s’esperen repetir els èxits obtinguts en les passades temporades.  Una fusió dels dos equips de futbol sala del nostre poble i que sumen el millor de cada casa.