Ja estàn en marxa les Caramelles de Martorell

Ràdio Martorell 91.2 fm
13/03/2006

Comparteix

Més d’un centenar de persones participaran enguany en la tradicional cantada de cançons de Pasqua. Dissabte es va fer el primer assaig de la temporada a la casa de cultura de la Vila i de moment els organitzadors estan entusiasmats perquè la resposta dels cantaires ha tornat a ser del tot positiva. La celebració del 75è aniversari va servir per donar un impuls molt important a aquesta tradició tant arrelada a casa nostra.

 

Un any més, l’activitat de Caramelles ha aconseguit reunir tant a petits com a grans i ja s’ha convertit en una activitat familiar. La Maria Dolors Gil afegeix que enguany també s’hi han apuntat nous cantaires. Cares noves que demostren que els nouvinguts també s’integren a la població a través de les Caramelles.

 

Els assajos es fan tots els dissabtes de 7 a 8 de la tarda a la sala d’actes de la Casa de Cultura de la Vila. Les cançons d’enguany són ‘Martorell, avui somriu’, ‘Vine a cantar Caramelles’ i ‘La marxeta de la trobada’ que es la cançó de la trobada de Caramelles que el dia 1 de maig es farà a Viladecavalls.