S’ha inaugurat el CERCA’M

Ràdio Martorell 91.2 fm
27/03/2006

Comparteix

Aquest matí s’ha inaugurat oficialment el  CERCA’M, la Fira de l’Ensenyament de Martorell. Amb col·laboració de l’àrea d’educació de la Diputació de Barcelona, la Delegació Territorial d’Educació del Baix Llobregat-Anoia, així com també amb tots els centres educatius, públics i privats, que ofereixen ensenyaments secundaris post-obligatoris a la nostra població, la regidoria d’Ensenyament  promou CERCA’M, aparador de l’oferta adreçada fonamentalment a joves amb més de 16 anys.

 

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del diputat de l’àrea d’educació de la Diputació de Barcelona, Angel Merino que ha reflexionat sobre la importància de treball en xarxa en matèria de recursos educatius. Merino ha dit que Martorell és un referent dins de l’àmbit de l’ensenyament perquè la població educativa creu seriosament en la necessitat de treballar en equip per aconseguir l’èxit escolar.

 

L’alcaldessa de Martorell, Dora Ramón ha dit durant la inauguració que el Cerca’m era una eina indispensable per donar a conèixer tota l’oferta formativa que en alguns dels casos, fins i tot la comunitat educativa pot desconèixer. També ha destacat la reorientació educativa de la Fira, com a eina per aconseguir l’éxit entre els més joves.

 

L’acte d’inauguració ha comptat també amb la presència del subdirector general de programes i recursos i director general de formació professional del departament d’educació de la Generalitat, Xavier Farriols i la subdirectora dels serveis territorials del Baix Llobregat-Anoia, Montserrat Fanés.

 

Durant 15 dies a la seu del Complex Educatiu de Torrent de Llops, conviuran dues exposicions (“I DESPRÉS DE L’ESO , ... QUÈ” i “ELS PTTs a Catalunya”) i els estands de tots els centres educatius i formatius de Martorell que oferten formació per joves adreçat a professionals, famílies i alumnes,  a més de les regidories de joventut i ensenyament. Avui i demà es faran visites guiades pels pares i mares, entre les 6 i les 7 de la tarda.