Xerrada sobre Argentina

Ràdio Martorell 91.2 fm
07/06/2006

Comparteix

Avui es farà una xerrada a Martorell per debatre i analitzar els esdeveniments viscuts i la situació actual del país, que ens afecta tots. La xerrada està organitza per Dones amb Iniciativa i anirà a càrrec del Coordinador d’Economia d’ICV i exiliat argentí, Ignacio Irazoqui; la sociòloga Victòria Sánchez i l’advocada Susana Geses. Precisament un dels conferenciants, l’Ignacio Irazoqui ens ha explicat que la xerrada analitzarà els motius de la dictadura i farà un homenatge a les mares i àvies de la “plaça de Mayo” argentina.

 

L’acte, que es farà aquesta tarda a partir de les 7 al centre cultural, també oferirà un punt de vista més actual de la dictadura amb la sociòloga argentina i el punt de vista de lluita de l’advocada i membre del departament d’Immigració de l’Ajuntament.

 

Ignacio Irazoqui ha afegit que l’acte vol ser una reivindicació de la memòria històrica d’Argentina, que no s’allunya gens ni mica de la situació viscuda a Catalunya durant la guerra civil espanyola. Recordem que la xerrada dels 30 anys de dictadura a Argentina es farà a partir de les 7 de la tarda al Centre Cultural de la nostra població.