La Policia Local ha inspeccionat una cinquantena de motos

Ràdio Martorell 91.2 fm
08/06/2006

Comparteix

La Policia Local de Martorell ha efectuat una campanya de trànsit per disminuir les molèsties per contaminació acústica ambiental dels carrers de Martorell motivats per la circulació de vehicles de dues rodes que ultrapassen els nivells sonors màxims previstos a la vigent Ordenança Municipal de Circulació.

 

Els vehicles que excedeixen els límits legals produeixen grans molèsties als veïns, principalment durant el període estival i als vespres i a les nits. La campanya de sonometria s’ha dut a terme durant la setmana del 22 al 25 de maig.

 

A més de les medicions dels nivells de so, s’ha comprovat l’estat del vehicle i de la documentació d’aquest. El resultat de la campanya especial ha estat de 47 vehicles controlats, es a dir, 39 ciclomotors, 7 motocicletes i 1 quad. D’aquests vehicles, 27 van estar immobilitzats; 46 van estar sancionats per infraccions; 35 presentaven excés de soroll; 4 tenien la matrícula poc visible; 3 tenien manca d’enllumenat; 2 no tenien documentació; 1 no tenia retrovisors i finalment un vehicle motoritzat circulava amb pneumàtics no homologats.