Festa de fi de curs de les llars municipals

Ràdio Martorell 91.2 fm
08/06/2006

Comparteix

Un any més els pares i mares de les llars municipals de Martorell conviden a tots els nens i familiars de les llars a celebrar la festa de fi, amb especial incidència pels que deixen el servei per començar el proper curs escolar als centres educatius d’infantil i de primària.

 

La festa es farà demà a Ca n’Oliveras i començarà a 2/4 de 6 de la tarda. Segons ens explica la presidenta de l’AMPA, Maria Àngels Sòria, la festa consistirà en l’entrega d’orles i comptarà amb un espectacle infantil i inflables pels més petits.

 

A la festa de demà s’hi esperen un miler de persones, entre alumnes, familiars i amics. Es per això que des de l’AMPA de les llars d’infants es fa un crida als pares i mares del servei perquè donin un cop de mà en el muntatge de la festa. La Maria Àngels Sòria diu que a partir de les 5 d’aquesta tarda ja estaran a Ca n’Oliveras per començar a treballar.


Des de l’associació de pares i mares de les llars d’infants de Martorell, volen agrair a tots els pares i mares així com a les empreses la seva col·laboració per fer possible aquesta possible pels  infants.