L’Ajuntament de Martorell vol començar a aplicar les noves tarifes al CIES a partir de l’1 d’octubre. Pero aquestes tarifes són molt estranyes, ja que segons ells i posant un exemple, una persona que entra al centre de dilluns a divendres abans de les 8 del mati i surt a la una del migdia (mes de 5 hores), té la possibilitat de passar-se varies hores fent exercici i varies classes dirigides, haurà de pagar mensualment 31 euros, però en canvi una altre persona que també de dilluns a divendres nomes pot entrar a les 8 del vespre (com es el meu cas), i per conseqüent nomes té dues hores per exercitar-se perquè tanquen a les 10 del vespre, ha de pagar 45 euros.

En paraules textuals del mateix Ajuntament: “Aquest sistema de tarifes es basa en el dret d'ús de les instal·lacions. L'accés s'obre a les 6.30 del matí i els usuaris paguen en funció de les hores efectives a què tenen dret d'accedir a les instal·lacions i serveis. És un sistema habitual en els centres esportius moderns i que serveix per ordenar l'accés dels usuaris. Els abonats paguen en funció de les hores totals a què tenen dret d'accedir a les instal·lacions.”

Segons aquestes paraules, els abonats paguen en funció de les hores totals a que tenen dret a accedir a les instal·lacions i això es una incongruència, ja que a més hores es paga menys. Moltes de les persones amb les que he parlat, estan d’acord ques’apugin les tarifes, més en concordança amb els preus actuals que hi ha en altres instal·lacions municipals, ja que es veia clar que lo que ens cobren fins ara era massa baix, però han de ser uns abonaments mes equitatius.

Nomes espero que l’Ajuntament sàpiga rectificar, perquè rectificar és de savis. Amb accions com la que ens vol imposar, només aconseguiranque molta gent s’esborri, tirant per terra la bona noticia del butlletí de Martorell, en la què anuncien la gran acollida que molts martorellencs han tingut vers el CIES i la gran quantitat de nous abonats desde el mes d’abril.

 

Un abonat del CIES indignat.

Gerard Canals García