ICV Martorell denuncia que el Govern Municipal de CiU continua fent les actuacions ja previstes pel govern tripartit, canvint-les de nom i fent una campanya mediàtica que atempta contra la intel·ligència de la ciutadania

 [Veure 7 comentaris]
04/12/2007
Davant de la posada en marxa a partir d’avui dimarts d’un programa d’intervencions integrals destinat a endreçar els barris de Martorell, i tenint en compte les declaracions del regidor d’Urbanisme, Xavier Fonollosa, el Grup Municipal d’ICV Martorell vol manifestar el seu profund malestar amb el govern municipal, ja que aquest menysprea les actuacions de l’anterior equip de govern executant les mateixes, però canviant-les de nom.


Això que ara en Fonollosa anomena “Programa d’Intervencions Integrals Destinat a Endreçar els Barris de Martorell”, el govern tripartit ja ho va posar en marxa amb el nom de “APIM: Actuació Programada Intensiva de Manteniment” o “Endrecem aquest espai”.

És intolerable que el regidor d’urbanisme, en les mateixes declaracions, asseguri que els carrers de Martorell estan abandonats, i que al mateix temps posin en marxa unes accions que l’anterior Consistori ja va programar i desenvolupar en el seu mandat. El grau de deixadesa d’algunes zones de Martorell no s’ha acumulat els darrers quatre anys, sinó que en molts casos ja venia de lluny, i a la darrera legislatura es va treballar colze a colze amb la ciutadania per resoldre algunes situacions molt greus i que s’haurien d’haver resolt amb anterioritat.

El Grup Municipal d’ICV Martorell demana al govern de CiU que deixi ja de fer oposició, ja que ara estan en possessió del govern i no tenen perquè criticar contínuament l’actuació dels que hi erem abans per justificar la seva manca de projecte i d’idees.

La ciutadania de Martorell es mereix més respecte, i no és honest que CiU vulgui narcotitzar-nos amb notes de premsa i entrevistes en els mitjans públics que només tenen per objectiu enganyar i desorientar a la població.

Esperem amb impaciència que l’equip de govern del Sr. Esteve d’una vegada per totes comenci a tirar endavant un programa propi d’actuació, i deixi ja de criticar el govern anterior per amagar les seves pròpies mancances.