El Grup Municipal d'ICV Martorell ha enviat a l'Alcalde Salvador Esteve una carta de rebuig dels fets succeïts al darrer Ple Municipal

 [Veure 8 comentaris]
05/02/2008
L’espisodi lamentable de desqualificacions, insults i sobretot declaracions allunyades de la realitat només serveixen perquè la ciutadania infravalori la imatge de la política i de les persones que participen en la política.

En un escrit entrat pel registre de l’Ajuntament, el Grup Municipal d’ICV Martorell desqualifica l’actitud d’alguns regidors del Consistori, principalment la del senyor Salvador Esteve, que com a Alcalde, no pot seguir actuant de manera irresponsable i provocadora, en lloc d’exemplificar a la resta de grups.

Gloria Cruz i Xavier Gómez es van sentir avergonyits davant dels fets ocorreguts al Consistori presidit per una persona que impulsivament va mentir i va faltar al respecte d’altres membres dels Grups Municipals escollits democràticament per la ciutadania de Martorell. A més, algunes de les declaracions fetes sota els efectes de la ira i la ràbia mostren una cara de la política i del col·lectiu de persones que participen de la política molt allunyades de la que ICV Martorell considera necessàries per poder representar-nos.

En l’escrit presentat a l’Alcalde, ICV li demana que rectifiqui públicament i que es comprometi a mantenir una actitud que estigui a l’alçada del que la ciutadania de Martorell es mereix.