L'Alcalde de Martorell no respon a les preguntes de la oposició

 [Veure 7 comentaris]
19/03/2008
El passat dilluns, en el torn de Preguntes de l'Ordre del Dia, el Grup Municipal d'ICV Martorell va formular una pregunta per escrit que l'alcalde no va voler contestar


El Grup Municipal d'ICV a l'Ajuntament de Martorell va formular una pregunta per escrit el passat ple municipal del dia 17 de març de 2008. Com és preceptiu en el cas de les preguntes presentades per escrit al registre municipal amb 48 hores d'antelació a la celebració del Ple, l'Equip de Govern està obligat a contestar. En aquesta ocasió, la pregunta era molt concreta i demanava quan es canviaria el nom d'un carrer de Martorell que està dedicat a un heroi franquista de la Guerra Civil, atès que la Llei de la Memòria Històrica està ja vigent i és obligatori fer-ho.
L'Alcalde Esteve, desprès de donar voltes amb arguments ininteligibles, no va contestar la pregunta, i davant de la queixa del Grup d'ICV, fins i tot va protagonitzar un altre acte d'intolerància verbal dels que per desgràcia ja s'estan convertint en una pràctica habitual per la seva part.
El Grup Municipal d'ICV reitera la voluntat per conèixer la resposta a la pregunta formulada i si és necessari, tornarà a presentar-la el proper Ple Municipal.
Desgraciadament, el nivell de tolerància democràtica a la nostra vila baixa molt davant de circumstàncies com aquestes.