Toni Grau

El Motor Club Micorella premiat per la FCM

23/01/2013

EL MOTOR CLUB MICORELLA  VA REBRE EL PREMI AL MILLOR CLUB ORGANITZADOR DE TRIALS DE NENS DE CATALUNYA

La Federació Catalana de Motociclisme (FMC) va celebrar el passat dissabte 19 de gener a la sala d’actes del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, amb una gran presència de pilots, amics i familiars, l’acte de lliurament de premis dels Campionats de Catalunya 2012. Marc Márquez i Toni Bou, campions del món de Moto2 i de Trial respectivament, van ser les grans estrelles d’aquest acte.

Els pilots que van destacar la passada temporada en les diferents modalitats del motociclisme català van ser els grans protagonistes de la jornada. El pilot del Motor Club Micorella Àlex Lopez, de 9 anys, va aconseguir el tercer lloc en la classificació general del Campionat de Catalunya de Trial de Nens, en la categoria Base 80.

També, es van concedir els premis als  clubs que han destacat en l’organització de les proves del Campionat de Catalunya de les diferents especialitats. En la modalitat de trial de nens, la FCM va atorgar al Motor Club Micorella el premi al millor club organitzador de trial de nens del campionat 2012.

Amb aquest premi, la FCM ha reconegut l’èxit de l’organització, la participació, l’adequació de l’itinerari, de tota la prova en general que va tenir lloc al nostre municipi el passat 21 d’octubre. Cal destacar l’estusiame, la dedicació i la il·lusió que els membres del Motor Club Micorella han demostrat en l’organització d’una prova de trial de nens del Campionat de Catalunya.