AGRUPAMENT ESCOLTA JOAN XXIII (EL CAU) 

L'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII (El Cau), fundat el 1962, forma part del moviment de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA, que ofereix als nois i noies la possibilitat de ser ells mateixos els protagonistes de la seva pròpia educació, gràcies a la vida en grup, perquè vagin adquirint el gust per les responsabilitats i es comprometin a favor dels altres.

 Des de l’agrupament es desenvolupa i es duu a la pràctica la tasca de l’educació en el lleure, fent que els nois i les noies que hi participen aprenguin a viure i a conviure d’una manera diferent, amb un esperit de servei, implicats en la societat, responsables de les seves accions, amb un compromís personal, interessat pel medi ambient i sobretot crítics.

Aquesta tasca es desenvolupa amb els dissabtes, les sortides, les activitats d’estiu (campaments, rutes o camps de treball) i altres activitats relacionades amb l’agrupament. Els nois i les noies són els qui ideen i planifiquen l’activitat, sempre amb l’atenció i el recolzament dels caps, amb la intenció de l’educació a partir de la creació i l’acció

                                

 

 

 

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS EL PLA

Barri El Pla: ALEGRE i COMBATIU, amb ganes de buscar-li els tres peus al gat, perquè CREIEM en la feina que es desenvolupa i es FA des de les associacions de veïns, perquè busquem un CANVI EN LA MORAL de les persones, perquè OBRIM HORITZONS, perquè tenim INQUIETUDS, perquè busquem una IMPLICACIÓ ACTIVA, perquè creiem en el treball en xarxa, perquè ens agraden les PERSONES, perquè ENS SENTIM VIUS, perquè SOM PART de l’engranatge que mou aquest món, perquè SOM CRÍTICS amb nosaltres mateixos i amb el que ens envolta, perquè no tolerem les injustícies, perquè JUNTS podem fer el que ens proposem i perquè segur que TU també tens alguna cosa a dir !!!!

 

 

 CENTRE SOCIAL LA VILA

El Centre Social La Vila (C/Llosellas num. 12 A-1) és un espai de relació i de lluita, que porta gairebé 5 anys en actiu a Martorell. És la seu de l'entitat que porta el mateix nom, que treballa per aconseguir uns objectius basats en la transformació social: solidaritat, autogestió, poder pel poble, independentisme, socialisme...

Les activitats que s'hi realitzen són diverses: taules rodones, conferències, concerts musicals o sopars populars; tot això amb la voluntat d'incidir en el nostre poble per millorar-lo i fer-lo més humà, contrubuïnt a donar a conèixer les diferents experiències dels moviments socials d'arreu dels Països Catalans i del Món, així com les múltiples situacions d'injustícia que els treballadors i les minories pateixen en l'actualitat.

Sóm una entitat cultural i juvenil, activa en el foment, la difusió i la creació de cultura popular, i implicada sobretot en aquells temes que afecten als i a les joves. Funcionem assambleàriament i mai no hem demanat una subvenció per a realitzar les nostres activitats, potenciant l'autogestió com a forma de finançament, de gestió i de creació, que ens permet mantenir la nostra autonomia en els plantejaments i les activitats que realitzem.

Alhora el Centre Social serveix com a lloc de reunió d'altres entitats i col·lectius martorellencs o de la comarca, i és obert a totes aquelles persones que des de les associacions vulguin contribuir a fer un Martorell més viu, més alegre, més combatiu i més participatiu.

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell