Fira d'Art al carrer de Martorell

 [Veure 12 comentaris]
09/09/2009

La mostra es farà a la Rambla de les Bòbiles de Martorell.
Els dies seran el dissabte 3 i el diumenge 4 d’octubre de 2009.
El muntatge dels estands s’haurà de fer el dissabte 3 a partir de les 8.00 h. La inauguració oficial de la fira es farà a les 12.00 h.
El dissabte a la nit els estands estaran sota vigilància privada i la fira compta-rà amb mitjans tècnics per tal que els estands no s'hagin de desmuntar.

L’horari de la Fira serà: dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 10 a 20 h. Si algú porta il·luminació, aquesta haurà de ser de baix consum, amb un mà-xim de 300 W per estand. Està prohibit exposar obres que siguin còpies o reproduccions de tercers; és a dir, sols s'admetran com a expositors els autors de les peces. Es permet que dos autors comparteixin estand, sempre que ho manifestin i exposin clarament. Així mateix, un expositor podrà sol·licitar un màxim de dos estands sempre que estiguin junts.

L’organització facilitarà l’espai en una carpa però també hi ha l’opció de dur estands individuals al carrer, els quals hauran de ser de tres metres de llarg i caldrà que estiguin coberts amb un tendal que haurà de portar cada exposi-tor. (Es recomana usar tendals de qualitat superior a les de polietilè, preferi-blement en blanc o colors llisos.) Per ser admès, caldrà que envieu un correu electrònic a l’adreça: martoart@hotmail.com i l’organització us trametrà la butlleta per fer la ins-cripció que haureu de retornar amb el justificant abans del 27 de setembre.

El preu és de 50 euros per estand per als dos dies, el qual inclou totes les despeses i el dinar de tots els participants el diumenge. Cal fer-ne l’ingrés al compte bancari següent: 0081 0017 42 0001194023 Associació d’artistes plàstics de Martorell. És imprescindible posar-hi el nom de qui fa la reserva.
 

Especificacions del tipus d’obra a exposar
Queda exclosa la utilització de so individual, el repartiment de propaganda o altres accions dins del recinte i els estands.
Les especialitats admeses són: pintura, dibuix, gravat, litografia, mixmèdia, fotografia, escultura, ceràmica, joieria, nous mitjans i multimèdia.
La utilització per a fins diferents d’aquests o l’incompliment d’aquestes ba-ses de participació suposarà l’exclusió de la fira.
No es tracta de una fira d’artesania; en queden excloses les peces que ja tenen cabuda en mostres de artesania.
Segons el criteri de l’organització, si les peces a exposar no tenen un mínim de qualitat, es refusarà l’expositor segons els barems establerts.
Els expositors tindran una zona d'aparcament propera habilitada expressa-ment. L’organització no es fa responsable de desperfectes i imprevistos que puguin ocórrer en el transcurs o el muntatge i el desmuntatge de la fira.Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització.
Portada: fragment de l’obra Les figures de la llum de Jaume Muxart.