BRILLANT ACTE CENTRAL DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN

 
26/05/2012

Tenint com a marc la magnífica sala de "El Progrés" i dintre dels actes programats per l'Ajuntaments de Martorell, el divendres dia 25 a les 17 h. va tenir lloc un berenar multitudinari on la gent gran inscrita el els esplais "La Vila " i "Buenos Aires" va passar una agradable estona.

En el decurs de la tarda, amb un agradable fons musical i tot berenant i fent-la petar, es van anant desenvolupant una sèrie d'actes que van fer gaudir el públic present. El regidor Sr. Xavier Fonollosa va pronunciar unes paraules de benvinguda i va aprofitar per invitar els presents a una visita guiada a la nova residència per a gent gran, que es faria el diumenge dia 27 a les 11 del matí. Seguidament es va procedir amb la presència del president Sr. Victor Pujol i del responsable de relacions públiques Sr. Joaquim Fora a fer un homenatge a les persones inscrites a l'Esplai "La Vila" que han complit o cumpliran 84 anys aquest 2012. Van ser uns moments força emotius en els quals els homenatjats varen rebre un obsequi i unes flors.

A continuació "L'Agrupació de Jubilats i Pensionistes d'Esparraguera" ens van deleitar amb un divertit espectacle musical amb tèmes diversos, ben interpretats i escenificats, que van fer la delícia de tothom i dels que guardarem un grat record.

Va despedir l'acte el president Sr. Victor Pujol i els coordinadors municipals Srs. Lluis Marcet i Pere Miró, als quals els hi hem d'agraïr la seva dedicació i bon fer. També volem agraïr la sempre entregada col·laboració de la Junta dels Esplais de "La Vila" i "Buenos Aires" i l'ajud dels serveis municipals.