SAC de Martorell

Pàgina principal >> Adevi, la nostra contrapart

 

Des de l'any 1998, el SAC col·labora estretament amb l'ONGD peruana Adevi (Asociación de Defensa de la Vida).

Adevi és una ONGD especialitzada en el treball amb nens, nenes i adolescents, en zones de pobresa crítica del país, particularment en poblacions de desplaçats, problema que afecta a un milió de persones del Perú aproximadament.

Aquest treball institucional el desenvolupa Adevi des de fa 15 anys, posant especial ènfasi en l'organització de les poblacions empobrides, dels nens i adolescents per a solucionar els seus problemes, millorar la seva qualitat de vida, buscar un desenvolupament humà i contribuir al foment d'una cultura de pau i solidaritat.

Adevi executa els seus projectes en zones urbanomarginals de Lima, en els districtes de Canto Grande, San Juan de Lurigancho, a la zona de Pamplona Alta i Villa María del Triunfo, César Vallejo, Huachipa, districte de Lurigancho/Chosica i a Cuzco.

Adevi, a les seves zones d'intervenció, realitza projectes de diversos àmbits:

  • SALUT, principalment preventiu-promocionals i capacita i promou l'organització de la població per a la prevenció de les enfermetats prevalents.
  • EDUCACIÓ, no formal, orientada a la valoració de la cultura andina i el foment de l'autoestima dels nens i adolescents.
  • GENERACIÓ de TREBALL, orientats a la capacitació pel treball i la formació de microempreses per adolescents i mares en atur.

Adevi integra xarxes institucionals nacionals i internacionals de treball pels Drets del Nen i de l'Adolescent; de salut i educació; integra la Mesa de Trabajo de ONGD Ecuménicas que realitzen treballs amb el binomi mare/nen. També integra, des del 1995, la Mesa de Trabajo del Encuentro Nacional de Niños y Adolescentes, auspiciada per Terre des Hommes d'Alemanya, a més a més, Adevi participa de l'Asociación Nacional de Centros de la RED, per a un futur sense Treball Infantil i col·labora amb l'OIT per erradicar el treball infantil.

Adevi, promou i recolza l'organització de menjadors populars en les seves zones d'intervenció, estimulant el consum d'aliments d'origen nacional com la quinua, la kiwacha, la papa i d'altres.

A més a més ADEVI, asessora a la Coordinadora de Centrales Sindicales i diverses federacions de treballadors en la definició de polítiques d'erradicació de treball infantil en sectors de risc i en la defensa dels Drets del Nen i l'Adolescent. Adevi asessora a la Comisión de Familiares de Refugiados, que representa a la població migrant i és integrant de la FEDEFAM, en l'execució dels seus projectes de desenvolupament de microempreses familiars a nivell nacional.

Adevi també està recolzada en els seus projectes per Brigades de Voluntaris Internacionals, integrades per professionals d'Europa i NordAmèrica.

Actualment, ADEVI està desenvolupant un projecte d'erradicació del treball infantil nociu, a les ladrilleras de Huachipa, a Lima, promogut per l'Organització Mundial del Treball (OIT). En aquest projecte també hi ha intervingut l'Estat (mitjançant el departament de Sanitat, INABIF) i una altra ONGD peruana.

Afiliació internacional: Durant l'any 1997, ADEVI va estar representada al Congreso Mundial de la Federación Internacional CIMEA (Centros de Entrenamiento en Métodos Activos de Educación), que es va realitzar a Montpellier, França, del 21 al 29 d'agost. Van participar en representació d'ADEVI: Alfredo Robles i Carlos Salazar. En aquest esdeveniment es va aprovar l'afiliació d'ADEVI a la Federación Internacional CIMEA i la seva participació en el Bloque Latinoamericano, integrat per Argentina, Uruguay, Colòmbia i Perú.

 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell