Av Font de la Mina

Pàgina principal >> Les Noticies >> Tot a punt per a la Festa del barri Font de la Mina
Les nostres noticies

Tot a punt per a la Festa del barri Font de la Mina

06/09/2006

Un altre any, ens tornem a retrobar tots els habitants d’aquest barri tan fabulós en una festa que ja es podria dir que és patrimoni de tots nosaltres. Com cada any, tenim tres dies de festa i disbauixa per compartir entre tots i totes.


Enguany, el divendres torna a ser una nit d’espectacle en què la companyia Veïns tornem a representar dues obres de teatre, que esperem que les gaudiu. La veritat és que tots els components de la companyia estem molt il·lusionats i fa temps que assagem, així que esperem que tinguin èxit. També podreu veure les fotografies de l’excursió a les caves i, com és de costum, també tindrem la típica coca i el cava preparats per aquesta nit. Per a tots els amants del futbol, es farà un partit de solters contra casats.


El dissabte, com cada any, tindrem espectacle, bingo i sopar ball. El diumenge serà dia del vermut i del concert a la font.


Ja fa un any que tenim nova junta i potser, de vegades, podeu pensar que no ens fem notar massa. És cert que costa veure florir el treball però estem donant grans passes, i aquest any hem pogut desenvolupar una sortida que va tenir gran èxit .


Així doncs, ens trobem en la lluita més gran: que el nostre barri, petit però a la vegada fort i reconegut, no caigui a l’oblit dels nostres governants, ja que últimament hem pogut comprovar la poca sintonia entre el barri i l’ajuntament. És clar que vénen aires nous amb la llei de barris, però també és veritat que no té res a veure amb el manteniment, la conservació i la recuperació d’espais nous, ja que la deixadesa dels espais on convivim fa que es deteriori la nostra qualitat de vida. Desitjaríem que el Memorial Vicenç Ros serveixi per exposar les obres i altres exposicions de veïns i no només per tenir-lo tancat la gran majoria de l’any.


Podeu comprovar que tenim encara una gran labor a fer i que som transparents amb el que ens afecta. Així també, demanem la vostra col·laboració a l’hora de treballar pel barri. Esperem que l’any que ve us puguem donar grans notícies.


Per últim, volem agrair a la comissió de festes, als veïns i a tots els col·laboradors de la nostra magnífica festa la gran labor que es duu a terme cada any .


Així, us desitgem que tingueu rialles, alegria i disbauxa!


Xavier Zamarra Vidal
President

 [Veure 2 comentaris]

[ Fer comentari ]

quim
06/09/2006
21:50

ueeeeeeee vinya! a tope tiu

Jordi
06/09/2006
23:43

Tenim un president que no ens el merexem llegeix el diari Avui, porta barretina, puja les Torretes tot xiulant la Santa Espina! Fot-li gardela vinya!

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell