Martorell Viu

Pàgina principal >> Les Noticies >> JUSTICIA DONA LA RAÓ A MARTORELL VIU
Les nostres noticies
aparcament

JUSTICIA DONA LA RAÓ A MARTORELL VIU

14/06/2012

En referència a la sentencia del Recurs Contenciós Administratiu de l’ajuntament de Martorell contra l’Agencia Catalana de l’Aigua (ACA), Martorell Viu expressa la seva satisfacció i preocupació.

Satisfacció perquè després de tres anys d’oposició a la construcció d’aquets aparcaments a la llera del riu, per ser il•legals i contra natura, la justícia ens dona la raó e insta a l’Ajuntament a restituir el medi.

Preocupació per:
o Que sigui la pròpia administració que és la que ha de protegir l’espai fluvial la que el destrueix, menyspreant el seu valor i la seva protecció legal.
o Perquè tot el procés ha estat ple de manipulacions, falsedats i omissions interessades que encara continuen.
o Perquè hem hagut d’anar al contenciós, quan ja ho havien explicat i documentat tot a les nostres al•legacions que van ser rebutjades sistemàticament.
o Perquè el propi recurs contenciós de l’Ajuntament contra l’ACA, forma part de la martingala que han muntat per legalitzar les obres dels aparcaments a sota del pont.
o Perquè aquet expedient que ara s’ha jutjat només és el primer. Després han obert altres expedients paral•lels en el mateix sentit e igualment il•legals.
o D’aquesta manera han transformat el projecte de restitució del medi, demanat en la resolució del expedient, en un projecte per ampliar els aparcaments actuals. A això li diuen “ Projecte de millora dels marges del riu Anoia”. Per nosaltres això es una burla.
o Amb l’excusa de la neteja dels tubs del gual inundable han fet l’obra de canalització actual, que pretén consolidar la actual ocupació il•legal de la zona fluvial que han manipulat a la mida dels aparcaments, ni més ni menis.
o Aquet projecte s’ha fet sense tècnic, sense estudi ambiental ni hidràulic, però amb la autorització i complicitat de l’Agencia Catalana de l’Aigua.
o L’actual secció hidràulica resultant, es arbitraria i resulta clarament insuficient.

Finalment tal com es desprèn de la sentencia, que diu coses molt interessants en el apartat cinquè raona que .. l’Ajuntament ja sabia que no es podien fer.

Efectivament, no mes calia que mirés el seu propi Pla General d’ordenació urbana.

 [Veure 31 comentaris]

Més imatges

catastro + Pla General
superposici?? Pla general
Aparcaments modificats
m??s aparcaments Projecte de millora

Documents Adjunts

[ Fer comentari ]

martorellenc de tota la vida
15/06/2012
10:35

Algú de l´equip de govern dimitirà? Qui ha de pagar el que ha costat tot això? O passarà com sempre... el contribuent ha de pagar les negligencies dels polítics i dels seus amics... M´agradaria que per una vegada el que va autoritzar aquestes obres il.legals donés la cara, dimitís i pagués el que ha costat o costarà.

ànec
15/06/2012
10:48

Confío que aquesta sentència no canvii res, ara el riu està ple de vida amb una colònia d'ànecs que no para de créixer. Jo no vull que tornin les rates i les escombraries!

MONTSE
15/06/2012
12:54

l’Ajuntament ja sabia que no es podien fer Això ho diu la pròpia sentència, no jo. I això és un delicte tipificat en el Codi Penal vigent i s'anomena PREVARICACIÓ. Delicte, que no falta. Així, la conseqüència lògica seria que la pròpia Justicia, d'ofici, imputés per aquest delicte als responsables de la destrossa ambiental i dels tejemanejes que continuen fent a les 2 administracions...¿no? O ES CONTINUA PERPETUAN L'IMPUNITAT POLÍTICA ?

en Resposta  a les 08:25 del dia 18/06/2012 ha replicat...tu també deus tenir 2 graduats escolars oi?




en Stein  a les 17:45 del dia 20/06/2012 ha replicat...A "resposta": Possiblement la Montse té més seny i més instrucció que molts polítics. Es va perdre l'oportunitat de declarar la zona de protección natural. No la tornem a cagar!




Jaf
15/06/2012
15:31

CREC QUE EN AQUESTA OCASIÓ MARTORELL VIU S'HA EQUIVOCAT, L'INDRET ESTÀ MOLT MÉS BÉ AIXÍ QUE PLÈ DE BRUTÍCIA COM ESTAVA. I COM DIU "ÂNEC" ARA HI HA UNA COLÒNIA D'ÀNECS I ABANS HI HAVIA RATES, A MÍ M'AGRADA MÉS COM ÉS ARA.

mickey
15/06/2012
21:44

Collons de botiflers, sectaris i talibans. El riu es un patrimoni que cal revaloritzar, ha de ser el nexe d'unió de Martorell, el seu centre, on natura esbarjo, esport, i espais d'us ciutadà cohesionin la nostra vila. Boté ets incapaç de preservar aquest espai per els teus nets o nomès trinxeu el que teniu devant?

1714
16/06/2012
09:39

a fer punyetes! esta molt millor ara, feu una recollida de signatures per a què ho tornin a deixar com abans, no us signaria ni els del martorell mort... insisteixo, o esteu al paro o teniu poca feina...altres coses mes importants hi ha per sol-lucionar. l'unica cosa important per vosaltres es anar en contra del boter sigui com sigui, no us deixa dormir

Caín
16/06/2012
11:47

Però heu vist el riu??? La millora es notable en tots els sentits, deixeu-vos de polítiques inútils i obriu els ulls. Pasegeu i gaudiune i si algo es pot fer millor o dieu, que us sembleu a algún políc que no vull recordar abans de les eleccións, i desprès no cal que us expliqui.

en Cec  a les 20:37 del dia 01/07/2012 ha replicat...Però has vist el riu. Els tubs del gual estan pitjor que abans de fer les obres, la palanca un desastre com sempre, i el projecte de la pasera aparcat, els marges sense vegetació, el nius dels anecs trintxats i la qualitat de l'aigua fatal, empitjora per moments




en Caín  a les 15:23 del dia 03/07/2012 ha replicat...Els tubs del gual els varen tapar els de l'ACA per fer un baixador. Varen ser tapats amb ciment i el baixador es va fer del mateix material i de aixó ja fa molts anys i la actuació crec que va ser nefasta. No em vull imaginar com estarien els marges en aquest moment si no s'haguesin netejat. La qualitat de l'aigua del riu la recordo de fa anys quan baixaven les riuades de peixos morts i cada dia el riu tenia un color diferent, crec que encara es pot millorar, es clar que em la sequera empijora.




en No es cert Caín  a les 20:06 del dia 09/07/2012 ha replicat...El tub de la banda esquerra no está tapat amb formigó. Está tapat amb fang per falta de manteniment. El que tapa el formigó es la escollera de pedrotas que van posar per protegir de l'erosió aquet costat del riu i van aprofitar per fer un baixador com tu dius al pitjor lloc i de la pitjor manera. El cas es que el tubs están ara mes tapats que avans de les obres de "millora"




jepeta
18/06/2012
09:46

Estic d'acord amb anec i jaf ara el que cal es que no continuin posant-hi mes ciment, es podria fer un parc amb arbres, camins per passejar a peu o amb bici, zona de jocs infantils, potser alguna zona mes d'aparcament........no passa res per sommiar despert oi? el que esta fet, fet esta i no cal tocar-ho perque tampoc hi ha diners per anar fent i desfent

en D'acord  a les 13:36 del dia 18/06/2012 ha replicat...Crec que aquesta és la idea que tenen a l'ajuntament, fer un espai aprofitable, sense la necessitat d'anar amb un matxet i una pistola per matolls i rates. Martorell Viu son familia dels partits de la oposició, es va crear per fer oposició, i quan va governar el tripartir no van fer absolutament res per moure a la societat com intenten fer ara. RECORDEU-HO




en "uno de los nuestros"  a les 14:01 del dia 19/06/2012 ha replicat...Mira D'acord, JO NI TINC FAMILIA A CAP PARTIT DE L'OPOSICIÓ NI SÓC DE CAP PARTIT I N'ESTIC FARTA QUE SEMPRE ESTIGUEU AMB LA CANTARELLA DE "SI NO PENSES COM NOSALTRES ÉS QUE ETS DELS ENEMICS". M'estimo més que hagi mil associacions com Martorell Viu que partidistes que cerquen el profit o mals gestors que actuen com si elpoble fos el seu parti particular.I amb això no distingeixo colors de partits. Semblem un poble de pelicula barata de mafiosos.




SIBUX
18/06/2012
12:13

a veure... es evident que el riu ha de estar net, i sense basura, ni runa, ni res.... però crec que la solució no era construir-hi un parquing. Sabeu el que vol dir la NETEJA??? entre la neteja i el manteniment al CIMENT hi ha molta diferencia!

Aneguet lleig
18/06/2012
13:09

Contra IGNORANCIA= PERSEVERANÇA,

Garnatxa peluda
18/06/2012
15:59

Els ànecs que hi ha al riu, els han portat d'una granja de Masquefa gent propera a CIU, jo ho vaig veure. I des de la executiva local de CIU, es va fer un prec a la gent simpatitzant, per que quan poguessin anessin a donar-los de menjar i crear efecte crida, així poden justificar de que han recuperat fauna al riu.

en musica de hombre y la tierra  a les 09:19 del dia 19/06/2012 ha replicat...Queridos amigos, del hombre y la tierra, hoy hablaremos de los patos convergentes, especie animal rapaz y invasora, habita rios y es sumamente peligrosa, su procedencia es dudosa, dicen las malas lenguas que los trajeron de otra zona muy lejana para aniquilar al resto de aves de nuestros pantanales y deltas y asi conseguir votos. Seguiremos informando.....




Visca el riu
18/06/2012
20:43

A més de la procedència sospitosa dels ànecs que pobres tampoc no fan tan mal vinguin d'on vinguin....(ara no se si potser són una espècie invasora com les tortugues de califòrnia, per tant, tinc les meves reserves) atots aquella gentqeu pensa que el ciment és neteja, jo quan netejo casa meva no li tiro formigoneres per sobre!! el riu ha d'estar net d'escombreires i de formigó!

en Staedtleter  a les 13:56 del dia 19/06/2012 ha replicat...El millor comentari i el més assenyat, sense menyspreu ni insults. Fixeu-vos! Es pit argumentar sense caure en la mala educació!!! :)




maria
19/06/2012
12:57

A partir d'ara que ho netegin tot amb ciment i asfalt i que encarreguin la neteja a Construccions Riera!

OVIDI
20/06/2012
14:33

Perquè tot estigui absolutament net proposo que s'ompli tot el riu de ciment i es faci un pantà a l'entrada de Martorell perquè no entri la brutícia que porta el riu en les riuades. Ara en serio, cal una neteja del riu, és evident, però amb mètodes naturals, recuperant camins, vegetació i fauna pròpia, controls a la indústria... Del ciment no en menjarem pas, encara no ho hem après?

veïna
20/06/2012
23:56

Soc veïna de la zona, i la millora que hem tingut és espectaculart. Un passeig ample i bonic on abans hi havia un carrer estret i a tocar de la carretera, per fer aixo ens van treure aparcaments del davant de casa però ens en varen fer un de gran a sota el pont, on abans hi havia un munt de bruticia. I d'anecs no n'havia vist mai tants com ara. On es el problema??????? I mes igual quin partit ho ha fet, està fet i és molt millor del que hi havia abans

en t'ho explicaré  a les 09:21 del dia 21/06/2012 ha replicat...El problema està en que tant la CUP com el PSC com ICV, son patits que estan a la oposició a martorell, uns ni tan sols hi son. Ja fa anys es va crear Martorell Viu com a arma politica contra ciu, és la dona de l'arqué (PSC) i quatre més entre ells el Gomez (ICV) i s'aprofiten de 4 veins del riu per fer-los anar per on ells volen, pel que fa a la CUP, elles s'apunten a tot el que vagi contra el senyor Esteve, sigui riu o el que sigui. És una llàstima però és així.vigila no et pintin casa teva




en Al tantu!!  a les 23:06 del dia 21/06/2012 ha replicat...al tantu veïna! que el convergent "en t'ho dirè" et posarà un bloc de 9 pisos davant de casa teva i ni ànecs, ni riu , ni res! només formigó i totxo que és l'única cosa que saben fer, calés amb l'especulació de la nostra terra que és de tots, el riu inclós!! A més de robar a la diputació, imposar el copagament i de retallades, ui! d'això si que en saben! però clar, d'això no es pot parlar...sssshhh! prefereixen parlar de que quatre persones els fan la vida impossible.... ai pobrets!!!




en al tantu!  a les 23:11 del dia 21/06/2012 ha replicat...pobrets, toooot el món està en contra d'ells I DELS ÀNECS, és clar!!! són uns màrtirs...




en Roobinjut  a les 23:24 del dia 06/08/2012 ha replicat...Es ven trist que encara en aquestes altures algú pogui dir que Martorell Viu s'hagués creat per lluitar politicament contra CiU. Es vergonyós que algú ho escrigui i més encara que algú s'ho cregui. Alguns hem patit acusacions falsejades d'aquestes fins hi tot hem estat acusats de fets inexistents i sense cap tipus de prova. A qui NO li agradarïa un Martorell més Viu ??! Dir que els de la CUP van sempre en contra del Sr. S.E.F. és el mateix que dir que el PP i ERC van agafats de la mà ...




1714
23/06/2012
10:06

esta clarisim, a tothom li agrada menys al martorell mort....doncs us haureu de fotre...no hi ha mes remei. Busqueu un altre tema perque aquest ja veieu que no servirà per fer mal al Bote, que un altre cop, ha fet una cosa profitosa per el poble i pel riu...

en Garnatxa peluda  a les 19:22 del dia 23/06/2012 ha replicat...Tu ets dels que porta pa al ànecs, oi? Cua, cua, cua......




en Les coses clares  a les 16:17 del dia 26/06/2012 ha replicat...Sembla que al jutge tampoc li agrada, ni als inspectors judicials tampoc. Es il·legal i punt.




[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell