Martorell Viu

Pàgina principal >> Dreceres (a d'altres webs)

Un bon grapat d'enllaços que creiem interessants, i que esperem que et siguin útils. Pots proposar-nos d'altres!

http://www.fotolog.com/carrasco_boris un blog molt reflexiu, crític i amb bones fotografies. Per si algú dubtava que Martorell és terra de pas...

www.projecterius.org Col·lectiu que ajuda a la conservació, recuperació i vigilància de la qualitat dels nostres rius mitjançant l'apadrinament de trams de conques fluvials. Molt recomanable.

 

www.crarc-comam.net o bé www.amasquefa.com/crarc L'únic Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de l'Estat especialitzat en amfibis i rèptils, el CRARC, es troba a Masquefa. Els Centres de Recuperació són institucions dedicades a la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural.

 

www.xdt.info Pàgina de la Xarxa per la Defensa del Territori. Martorell Viu forma part de la Xarxa i hi participa, juntament amb d'altres col·lectius, per impulsar una reordenació del territori més sostenible.

www.salvemmontserrat.org web de la Plataforma que d'oposa a l'ampliació de la zona industrial propera al Parc Natural de Montserrat.

www.amics21.com revista satírico-eologista de Castelldefels i comarca feta pel "Manel de Castelfa"

www.ecoportal.net  Directori ecológic i natural.

SERVEI D'INFORMACIÓ DE SENDERS Senders d'arreu, si t'agrada caminar...

Cat Ski - Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya T'agrada la muntanya?

Manifestacions en xarxa, manifestacions virtuals, reivindicacions diverses a les que pots donar suport. Pàgina molt divertida.

www.adenc.org la pàgina de l'Associació per a la Defensa i Estudi del medi ambient, una de les entitats ecologistes més veteranes de Catalunya.

www.greenpeace.org una de les organitzacions més activa i de referència i consulta habituals. Entra ara per veure de l'Informe 2008 de la situació mediambiental a Espanya, centrat en les costes.

www.ecologistasenaccion.org una altra de les organitzacions de referència. Tenen dades de l'estat de l'aire a Martorell, entre d'altres zones.  

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell