Amics de Sant Antoni Abat

Pàgina principal >> Les Noticies >> INAUGURACIÓ DEL LOCAL DELS AMICS DE SANT ANTONI.
Les nostres noticies
...

INAUGURACIÓ DEL LOCAL DELS AMICS DE SANT ANTONI.

20/04/2010

Va tenir lloc el passat 18 d'abril de 2010 amb els següents aconteixements:

 
12h Teatre infantil. Cavalls de Menorca "Companyia Tutatis".

18h Ballada de Sardanes amb la Cobla "La Principal d'Olesa".

19h Descobriment placa commemorativa.

       Berenar popular amb "pa, vi i sucre".

 Una festa digna de ser explicada! Primer va haver-hi un espectacle fabulós i impactant. Uns joves molt atlètics, vestits de cuir negre i maquillats de maneres estrafolàries, van començar amb expressives danses modernes. Feien anar amunt I avall unes grans banyes espantant grans I petits. Després es van disfressar de cavalls. Però no uns cavalls qualsevol, no, uns cavalls gegants de més de 2 metres d’alçada, amb potes articulades i boques que s’obrien i es tancaven al ritme de la música. Espectacular i emocionant.
Desprès va tenir lloc una gran paella de germanor pels socis organitzadors. Amb el vinet i les postres de la fabulosa pastisseria Artigues tots van quedar ben tips i panxacontents gaudint del solet que ens va acompanyar a estones.
I mentre no arribaven els sardanistes es va amenitzar la estona amb jocs de tota la vida: curses de sacs i el joc del mocador. Hi van participar gent de totes les edats. Grans molt grans, petits molt petits i joves i s’ho van passar d’allò més bé.
Les sardanes, com sempre, van ser una joia de la nostra terra que ens van fer gaudir d’un espectacle pausat I harmònic de germanor…
El local ha quedat fabulós. Un local que és casi un museu en el que es poden contemplar fotografies exposades que relaten la història d’un poble a través dels tres tombs, maquetes precioses de carros i masies, estris de feina de la nostra terra i carros, molts carros ben cuidats i ordenats. Una delícia pels amants de la autenticitat on es pot mirar i sentir el tacte del que és antic, del que van viure els nostres avis.
A les set l’Alcalde va inaugurar el local estampant una ampolla de cava com si fos un vaixell. Un vaixell que promet travessies molt emocionants per tota la colla dels Amics de Sant Antoni i pel poble sencer. Un viatge pel mar de la història, que no va començar ahir, sinó que és la continuació d’unes tradicions ja molt antigues i entranyables. Esperem tenir sempre gent amb il·lusió i ganes per continuar-la.
 
 

 

Més imatges

.
.
.
.
.
-

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 44.198.169.83  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell