La Finalitat dels Casals d'estiu i d’hivern es crear un espai on es realitzen activitats semblants a les que es fan durant tot el curs però amb un horari intensiu i amb un objectiu més lúdic.

 
Als Casals d’estiu s’intenta aportar totes les diversions de l’estiu d’una manera organitzada i amb un seguiment de professionals que doni la possibilitat a tothom de poder fer ús d’elles.
Com sempre parlem d’adaptar espais i condicionar serveis que d’altre manera no serien accesibles a nois amb diferents necessitats especifiques.
La metodología de treball és paral.lela a la que seguim durant tot l’any. Es treballa per grups de característiques afins, amb un responsable de grup, els corresponents ajudants, depenent de la inscripció i un coordinador.
La distribució d’activitats als casals d’estiu contempla dos dies d’activitat d’aigua, un d’activitat esportiva, un d’activitat de sala i un d’excursió cada semana. La programació específica es fa un cop tenim tancat el plaç d’inscripció i abans de escollir les activitats es valora que les pugin gaudir un màxim de nois.
La distribució als Casals de Nadal és diferent a la de l’estiu ja que les condicions del clima ens limiten molt per fer activitats a l’exterior, es programen sortides i tallers relacionats amb la festa del Nadal.
 
L’objectiu principal es intentar que tinguin unes vacances agradables. Cada activitat té uns objectius propis que serien els mateixos que durant el curs i que s’especifiquen al programa del Casal.
-      Desenvolupar les habilitats manuals i plàstiques.
-      Desenvolupar l’expressió corporal.
-      Millorar la integració i la relació entre els companys.
-      Conèixer llocs nous i aprendre a respectar els espais públics.
-      Desenvolupar els coneixements esportius.
-      Treballar al medi aquàtic.
-      Passar una bona estona amb els companys i els monitors.
També es treballen els objectius específics i els programes individuals als casos amb més necessitats. Intentem millorar aquelles conductes negatives que pugui presentar cada noi i que afectin al desenvolupament de l’activitat però sempre valorant que l’objectiu principal és gaudir d’un bon estiu i sense tenir una actitud massa severa amb els nois.
 
L’activitat en els Casals d’estiu es desenvoluparan en els períodes vacacionals de juliol i desembre, l’activitat es durà a terme per les tardes amb l'opció de menjador.
 
L’activitat en el Casal d’hivern es desenvoluparà de dilluns a divendres tots els dies laborables, l'activitat es dura a terme pel matí, per la tarde i amb l'opció de menjador. Es farà a les poblacions de Martorell i Esparreguera (si no hi ha suficients persones per un grup tramitarem l’opció de transportar als nois a Martorell).

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell