COLÒNIES SETMANA SANTA

La finalitat de l'estada de colònies en Setmana Santa és donar l'oferta als nois de passar uns dies en grup fora de casa, en albergs, cases de colònies o hotels. Aquest dies coincideixen amb les vacances escolars i dels centres ocupacionals. Les activitats que es fan durant aquests dies les programen els educadores, cada grup fa un seguit de sortides aprofitant que comença el bon temps i que be de gust realitzar excursions per la muntanya. La situació de la casa de colònies és preferible de muntanya. La proposta d'aquestes colònies es per grups reduïts, tenen prioritat d'assistència els nois amb més problemàtica. El transport va a càrrec de les famílies.

El transport va a càrrec de les families.

COLÒNIES D'ESTIU

L'estada de colònies a l'estiu permet als nois i noies poder gaudir d'uns dies de vacances en companyia dels seus amics, poden desconnectar de l'entorn familiar i així poder carregar piles per a començar un altre curs.

Per a donar opció de visitar els dos emplaçaments més típics de vacances (mar i muntanya) cada any destinem els nostre viatge a un d'ells. La sel.lecció de la instal.lació es fa a través d'una cerca de les diferents agencies i associacions que es dediquen a oferir cases de colònies.

A les colònies es programen activitats de lleure, esport e integració social.

Cada educador és l'encarregat de vetllar per la seguretat dels seus nois i es preocupa de les seves coses. Les activitats es fan per grups determinats pels propis nois. Es fa un programa diari i cada noi escull l'activitat que li be més de gust.

La programació de les colònies és molt concreta tant en responsabilitats com en la realització d'activitats. Intentem fer unes colònies molt segures perquè som conscients del neguit que suposa deixar uns fills, amb característiques molt concretes, fora de cada durant 5 o 6 dies.

La medicació és un punt molt important que portem molt rigorosament. Una persona s'encarregarà de donar les medicacions i de portar un control mols estricte del possibles incidents, visites mediques o atencions especials.

Per aquesta activitat ens presentarem a les subvencions de l'Inserso i a les beques individuals de la Diputació. I estem acollits al programa de vacances de l'IMSERSO.

Es fan dos torns de vacances, i les famílies tenen l'opció d'escollir torn segons les places assignades a cada torn. Cada noi només es podrà acollir a un torn subvencionat per l'IMSERSO.

El transport d'aquesta activitat va a càrrec de l'entitat.

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell