CH Canovelles 22 - 13 C.H. Martorell (Cadet Femení)

C.H. Canovelles 22 - 13 C.H. Martorell (Mitja part: 12-5)

CH Martorell: Alba Buenestado, Elena Martìnez, Gema Mollà, Marta Valdivieso, Irene Mataró, Júlia Reguè, Cristina Cots, Paula Ortìz, Sara Romero, Elena Sevilla.

C.H. Canovelles:

Àrbitre:
Marc Mora.

Crònica:
Un partit dominat pel CH Canovelles, on en els seus principis el Martorell va aguantar fins el minut 7, que va ser quan es va començar a demostrar la millor condició fisica i la experiencia de les jugadores locals a la categoria, i que va donar pas al 12-5 fins a la mitja part. A la segona part el conjunt Martorellenc va sortir amb les idees més clares en atac, sabent com atacar una defensa 6-0, que en la primera part li va causar molts problemes.

Cal tenir en compte que el conjunt del Baix Llobregat que va disputar un partit molt treballat, i lluitant fins el final del partit, que va ser de 22-13.