C.H. Martorell 23 - 34 Sant Martí-Adrianenc "B"

Martorell 23 - Sant Martí Adrianenc B 34 (Mitja part: 11-19)

Sant Martí Adrianenc B: Garcia, Sardà, Orozco, Elias, Quiñones, Pérez, Hariri, Ras, Martorell, Sobrino, Tort-Martorell, Luzarraga i Rodríguez.

CH Martorell: Marc Escoda, Carlos 4, Joan 1, Iñaki, Oriol, Enzo, Jaume 7, Jose Carreño, Enric Isern 2, Jose Manuel 1, Xavier 7 i Ivan 1.

Àrbitres: Varas i Montané.

Crònica:
El líder invicte de la categoria va derrotar amb claretat a un Martorell amb problemes per confeccionar un equip compensat degut a les nombroses baixes. Amb el 0-3 inicial els adrianencs van evidenciar la seva superioritat, amb una defensa molt agressiva que recuperava moltes pilotes i un atac ràpid i molt efectiu. Alguns minuts de millor joc dels locals no van impedir que s'arribés al descans amb un desavantatge de 8 gols. Amb el partit sentenciat, l'Adrianenc va baixar el ritme i l'equip de Gabi Placencia va poder evitar que s'ampliessin gaire més les diferències. Al finalitzar el partit va tindre lloc el tradicional pica-pica juntament amb els equips de les diferents categories, amb el desig de la recuperació dels jugadors lesionats i millors resultats per l'any vinent.