Martorell 33 - Barberà 26 (Mitja part: 16-13)

CH Martorell: Jordi 5, Carlos 3, Joan 1, Enric Magallón, Oriol, Marc Gaset 3, Jaume 3, Jose Carreño, Juanan 5, Alex, Enric Isern 4, Jose Manuel 4, Xavier 2 i Iván 3.

BM Barberà: Amor, García, Ortíz, Alonso, Barril, Sevillano, Hernández, Ruíz, Hernández, Hernández, Ramón, González i Moral.

Àrbitres: Martorell i Montané.

Crònica:
El Martorell es va refer de les darreres derrotes amb una claravictòria i amb un joc convincent davant del Barberà. El parcial de 4-0 inicial reflectia el canvi d'actitud dels jugadors de Gabi Placencia, que fonamentalment amb molta lluïta en defensa i efectivitat en atac, van arribar a anar 6 gols per damunt al marcador. Els vallesans van reaccionar abans del descans reduïnt les diferències. A la represa el joc es va equilibrar, i el Barberà va estar en alguns moments només 2
gols per sota, però la seva precipitació per igualar el matx va ser aprofitada pel Martorell per setenciar el partit amb un màxim avantatge de 7 gols. A destacar la solidesa defensiva mostrada durant molts minuts i algunes jugades ofensives que van fer gaudir als seguidors martorellecs.