1a Recollida d'Aliments per Càritas

 [Veure 1 comentari]
18/12/2012

Des del Cau de Martorell hem organitzat la "Primera recollida d'aliments per Càritas", que tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre de 10h a 14:30h. Ens podreu trobar a la Plaça de l'Ajuntament, al mercat de davant dels instituts (Av Fèlix Duran i Canyameres), a la Rambla de les Bòbiles, davant del Mercadona (C/Pintor Fortuny), a la plaça de les Cultures, al Caprabo (C/ Josep Irla) i al davant del Carrefour.

L’entitat de Càritas de Martorell treballa amb col·laboració dels serveis socials municipals i dóna acollida i suport a moltes persones que estan vivint moments difícils. Degut la delicada situació econòmica per la que estem passant, el nombre de persones que recorren a l'entitat de Càritas per rebre una bossa de menjar setmanal està augmentant notablement. Per aquest motiu, l'entitat ha d'atendre a un gran nombre d'usuaris i alguns aliments han hagut de quedar en un segon pla . Des de l’Agrupament Escolta Joan XXIII voldríem aportar el nostre granet de sorra podent recollir aliments bàsics com l'oli, la pasta, els llegums secs, l'arròs, les conserves i d'altres aliments que no es puguin fer malbé.

Us recordem que del 10 al 21 de desembre es poden deixar aliments en els punts habilitats en les instal·lacions municipals: Casa de Cultura de la Vila, Centre Cultural, Complex Esportiu La Vila, Centre Integral d'Esport i Salut (Piscina d'estiu), Complex Educatiu Torrent de Llops (C/ Josep Tarradellas) i Complex Esportiu Torrent de Llops.

Amb la vostra col·laboració aconseguirem recollir una bona quantitat d'aliments!