Conviure en temps d’incerteses: mirar-nos amb bons ulls amb Carles Parellada

 [Veure 1 comentari]
21/05/2013

XerradesDes de l’Agrupament Escolta Joan XXIII (el Cau) i dins el programa de celebració del 50è aniversari de l’entitat, s’estan organitzant diversos actes oberts a tothom. El proper 24 de maig, a les 20h a l’auditori del Centre Cultural, es durà a terme una conferència amb el títol “Conviure en temps d’incerteses: mirar-nos amb bons ulls”, a càrrec d’en Carles Parellada, mestre i terapeuta sistèmic.

Aquesta xerrada pretén crear una mirada diferent de la situació actual, marcada per un moment difícil, de preocupació. Engeguem el televisor i ens empatxem de males notícies. Coneixem famílies i amics, més o menys propers, que la seva situació econòmica i laboral “penja d'un fil”. Tots patim angoixa, o sentim l'angoixa a prop. Sovint, aquesta situació ens provoca un malestar que transmetem als altres, als qui ens acompanyen al nostre dia a dia i als qui més estimem.

Immersos en aquest bucle, tot sovint inevitable, podem fer alguna cosa per no transmetre aquesta angoixa al nostre entorn, a la família, als amics, a la feina? En aquest ambient de pessimisme i desànim, podem redibuixar unes relacions personals positives? 

L’Agrupament Escolta us convida a assistir-hi per tal de trobar estratègies per viure el present i encarar el demà amb optimisme.

www.caumartorell.cat