Atenció! Canvis en el calendari de sortides d’iniciació. Aquest diumenge, Jorba-Rubió

 
02/04/2019

L’AEM ha introduït modificacions en el calendari de sortides d’iniciació per als mesos d’abril i de maig. Per una banda, la sortida al gorg de Rellinars –que estava prevista inicialment per aquest diumenge 7 d’abril- es realitzarà el dia 5 de maig, substituint la pujada al Castell de Burriac, que queda anul•lada per temes logístics.

Així doncs, aquest diumenge 7 d’abril, la proposta de sortida d’iniciació serà una caminada circular des del poble de Jorba (Anoia) i fins a Rubió, on visitarem l’església-fortalesa de Santa Maria i el seu interessant retaule gòtic. Allà dinarem –cal portar dinar, tot i que es contempla l’opció de dinar al restaurant, si s’escau-. La tornada es farà resseguint la riera de Rubió i passant per un curiós embassament, abans de retornar a Jorba i fer una passejada pel poble.

Si esteu interessats en participar en aquesta sortida, cal contactar amb l’entitat a través del correu electrònic excursionista.martorell@gmail.com al més aviat possible o bé apuntar-se de manera presencial aquest dijous 4 d’abril (de 21.00 a 22.00h, al local de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal). En aquest moment es decidirà l’horari de sortida, el transport i la logística de la sortida. Caldrà diposar de la llicència de la FEEC en vigor.

Consulteu aquí el calendari actualitzat de sortides: https://bit.ly/2RvBxSE