Finlàndia, el país dels cent mil llacs. Aquest dimarts 30, audiovisual al Pavelló

 
26/04/2019

El ViatjAEM, el cicle d’audiovisuals de viatges de l’Agrupació Excursionista de Martorell, ens transportarà, el proper dimarts 30 d’abril (21.00h, local de l’AEM al Pavelló Esportiu Municipal), a Finlàndia. Xavier Gargallo i Sílvia Forniés ens han preparat una selecció d’imatges del país. Tots hi esteu convidats!

Diuen que Finlàndia és ‘el país dels cent mil llacs’. No els veurem tots, però a través de les instantànies dels nostres viatgers, en contemplarem uns quants de molt bonics, on l’aigua es converteix en un mirall perfecte. També veurem imatges de boscos, de temples de fusta i de la remota Lapònia, la regió del Pare Noël, fruit d’un viatge que van fer en Xavi i la Sílvia a bord de la seva furgoneta....des de Martorell!

Us esperem a tots i totes a la cita (amb un petit refrigeri inclòs en acabar la projecció), i convidem a socis i no socis de l’entitat amb ànima viatgera a compartir amb tothom els seus moments de viatge. Per a fer-ho, contacteu amb l’entitat al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.