Primera sortida del Club, aquest diumenge a les escletxes de la Freixeneda

 
13/10/2020

Aquest diumenge 18 d'octubre, l'AEM es posa en dansa pel que fa al calendari de sortides 2020-21, amb una excursió d'iniciació a les escletxes de la Freixeneda, a Sant Privat d'en Bas (la Garrotxa). Per a participar-hi, cal disposar de la llicència FEEC en vigor i ser soci de l'entitat. Cal apuntar-s'hi, com a molt tard, aquest dijous al vespre -de 21.00 a 22.00h- al local del Pavelló Esportiu Municipal, on s'informarà de la logística de la sortida.

Les escletxes de la Freixeneda són uns pintorescos passadissos naturals entre parets de roca, que se situen a l'oest del petit poble de Sant Privat d'en Bas i molt a prop del famós salt del Sallent. L'excursió serà de nivell fàcil, poc desnivell -menys de 400 metres- i sortirà des del petit nucli de Ciuret, a la pista forestal que connecta Sant Privat amb el poble osonenc de Vidrà.

Per a més detalls de la ruta i per a apuntar-s'hi, podeu contactar amb el club a través del telèfon 639 33 79 84, el mail excursionista.martorell@gmail.com o bé assistint, de forma presencial, a la seu de l'AEM (despatx al Pavelló Esportiu Municipal) aquest dijous entre les 21.00 i les 22.00h. Allà se us informarà de l'hora de sortida i la logística.