Els equips martorellencs, molt a prop de la final del torneig 6vs6 del Cruyff Court

 
20/05/2019

El Cruyff Court del camp de Les Carolines ha estat l’escenari aquest matí de la semifinal territorial del torneig 6vs6 que promou la Fundació Johan Cruyff. Dos equips martorellencs, els vencedors de la fase prèvia local, s’han enfrontat a cinc equips de cinc poblacions diferents, totes elles amb un Cruyff Court. Aquesta era l’avantsala a la final estatal que se celebrarà a Igualada.

La competició ha reunit els equips guanyadors de Terrassa, La Pobla de Segur, Manresa i Martorell, tant en categoria masculina i femenina, que van guanyar les seves prèvies locals respectives. Els Echega Cruyff (Escola Jose Echegaray) i les Always Girls (Escola Mercè Rodoreda) van guanyar-se l’accés a aquesta semifinal el passat mes d’abril i avui s’han posat a prova contra altres conjunts.

Prop de les medalles

En categoria masculina, els Echega Cruyff han perdut la final davant l’equip de Manresa (4-2). Els bagencs jugaran la final estatal del torneig 6vs6. En femení, les martorellenques (Always Girls) han guanyat l’equip de La Pobla de Segur en el partit pel tercer i el quart lloc després de caure a la semifinal davant les igualadines. Les de la capital de l’Anoia han estat les vencedores en la gran final.

La jornada ha reunit prop de 120 jugadors i jugadores que cursen 6è de Primària i que pertanyen a la mateixa escola. Tots ells juguen sota les 14 normes que proposa la Fundació Johan Cruyff i que defensava l’astre holandès. En elles, els valors com el respecte, el treball en equip i la cooperació, entre d’altres, sobresurten abans que la competició més pura.

Premi als Heroes

En aquest sentit, i a més de premiar els guanyadors de cada categoria, s’ha lliurat un reconeixement a l’equip que ha aplicat millor les 14 normes que pengen a tots els Cruyff Courts repartits arreu. El conjunt femení de La Pobla de Segur ha estat el guardonat amb el premi Respecte.

Els Heroes, joves d’entre 14 i 21 anys que vetllen perquè el torneig es desenvolupi amb normalitat i assisteixen els equips participants, també han estat protagonistes de la jornada. Avui, i com a comiat del curs, han celebrat el seu acte de graduació, amb el que tanquen el seu lligam amb la Fundació Johan Cruyff.