Activitats familiars, productes de proximitat i gastronomia a la Fira del Comerç i Medieval de Nou Martorell

 
10/06/2019

El ball dels Bastoners, un espectacle de faquirisme i una exhibició d’aus rapinyaires han servit per inaugurar aquest migdia la 14a Fira del Comerç i la 10a Fira Medieval a la rambla de Les Bòbiles. La cita, organitzada per l’associació de comerciants de Nou Martorell, té lloc dissabte i diumenge, i compta amb unes 150 parades.

Els visitants podran adquirir “tota mena de productes de temporada a bon preu per anticipar-se a les rebaixes, però també alguns estocs d’hivern molt rebaixats”, ha dit el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Roba, sabates, bijuteria, bellesa, parament per la llar, salut, serveis immobiliaris, gastronomia o perfumeria, una important representació del comerç local que “aprofita l’aparador d’aquesta fira per donar-se a conèixer i captar nous clients”, ha comentat Casasayas. La part comercial es completa amb una exposició de vehicles.

A més, la fira disposa d’una àmplia oferta de jocs per a la mainada: inflables, carrusels, tallers de pintura i manualitats, o passejada en ruc. La zona medieval “ofereix productes artesanals, actuacions, falconeria amb vols d’aus dissabte i diumenge, noves actuacions, faquirisme, cercaviles, titelles i música”, ha remarcat.

La 14a Fira del Comerç i la 10a Fira Medieval es pot visitar avui fins a les 22.00h i diumenge, de 10.00 a 20.00h. No tanca al migdia.