Fem Vila organitza la primera Fira Nuvis als jardins de l’Enrajolada

 
08/07/2019

Una dotzena de comerços locals, alguns d’ells especialitzats en el món de les cerimònies nupcials, organitzen la primera Fira Nuvis de l’Associació de Comerciants Fem Vila. La idea és oferir tot el que els nuvis necessiten per al seu casament a través dels expositors que s’encarregaran de donar les millors solucions i propostes perquè el dia del casament surti tot perfecte.

L’organització ha anat a càrrec de la wedding planner de Century Box Viatges, Olga Cortéz que, després d’haver assistit a algunes fires d’aquest sector, “ens vam decidir a muntar-ne una a Martorell amb els comerços de proximitat. De moment farem una fira petita i els jardins de l’Enrajolada serà un espai ideal per fer alguna cosa de cara als nuvis”, ha argumentat.
Fira Nuvis s’instal·larà als jardins de l’Enrajolada un espai que, sovint, esdevé escenari de bodes civils. Entre les 11.00h i les 22.00h d’aquest dissabte hi haurà “un munt de propostes, algunes en forma de tallers, que ajudaran a les parelles a escollir, ja sigui, el vestuari com el maquillatge, el pentinat o el destí del seu viatge de nuvis”, detalla Cortéz.La Fira Nuvis obrirà portes a les 11.00h i, una hora després es farà l’acte de benvinguda i presentació. Durant el migdia hi haurà música en directe amb “Música Caeli” (12.30h), taller Mireia Couture i Bea Shoes Madrid (13.00h), taller maquillatge Beauty Coach (13.30h) i un aperitiu (14.00h). A la tarda, taller d’estètica de CB Les Bòbiles (16.30h), taller Century Box Viatges (18.00h), música en directe amb DJ Basku (19.00h), pica-pica (20.00h), sorteig de regals per cortesia d’alguns expositors (21.00h) i cloenda (22.00h). Córtez espera que “assisteixi molta gent a la primera Fira Nuvis de l’Associació de Comerciants Fem Vila perquè, d’aquesta manera, els assistents veuran que a Martorell també hi ha gairebé de tot per organitzar un casament o qualsevol cerimònia”.