El Club Petanca Martorell ha organitzat un any més el torneig 24 hores

 
08/07/2019

El Club Petanca Martorell ha acomiadat la temporada 2018-2019 amb la 37a edició de les 24 hores a les seves instal·lacions. El torneig va començar ahir dissabte a les 12.00h del migdia i ha acabat aquest diumenge a la mateixa hora amb un lliurament de premis.

Les pistes del Club Petanca han acollit més d’una trentena de participants durant les 24 hores d’aquesta edició. Els jugadors han desafiat la calor i han completat un any més un dels actes més emblemàtics de l’entitat martorellenca.

La presidenta del Club Petanca Martorell, Loli Carballido, fa una valoració positiva del campionat malgrat que a última hora “han faltat tres equips, però n’hem tingut 17 i en són molts”. “L’objectiu d’aquestes 24 hores és fer germanor i donar-nos a conèixer als clubs de fora” afirma Carballido, que destaca la presència de quatre equips procedents de Barcelona.
El torneig està estructurat en cinc grups de quatre equips cadascun, i es disputen un total de 19 partides, tal com explica Loli Carballido. Ahir a la nit es va celebrar a les mateixes instal·lacions un sopar, que suposa també una estona per descansar. Carballido diu que el torneig “només s’atura durant el sopar i per l’esmorzar del diumenge”.

David, Jose i Justo s’han endut el primer premi amb una puntuació de 32+114. J. Vadillo i German han acabat el torneig com a segons a la classificació general (30+89). Gaby i Mary han completat el podi (28+51).

Per finalitzar la 37a edició del torneig, s’ha fet entrega d’un pernil per cada participant. Al lliurament dels obsequis hi ha assistit el regidor d’Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior, Lluís Amat, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó.