La plaça 25 de Setembre, epicentre de les festes de Rosanes aquest cap de setmana

 
17/09/2019

El barri de Rosanes farà festa grossa aquest cap de setmana i tancarà el cicle anual de festes de barris de Martorell. Les activitats es concentraran entre aquest dissabte i diumenge. La plaça 25 de Setembre, com sempre, en serà l’escenari principal.

La celebració arrencarà dissabte, 14 de setembre, a les 17.30h amb activitats per als més petits i una gelatada popular (19.00h). El pregó anirà a càrrec de la veïna Carmen Garrido (20.30h) i, a continuació, es farà el sopar de germanor (cal portar-lo de casa) i el ball amenitzat pel Duet Manhattan amb degustació de rom cremat (23.00h), ha detallat el president de l’associació de veïns del barri Xavier Folqué.

La xocolatada encetarà el programa d’actes de diumenge (10.30h) per donar pas a la festa de l’escuma (11.00h). La Coral del Barri Rosanes farà la seva tradicional actuació (12.30h) com a preludi del vermut popular. A la tarda, el públic familiar gaudirà d’un espectacle de màgia amb el Mag Medina (18.30h). Les festes clouran amb la botifarrada a preus populars (20.00h) i la projecció a la fresca de la pel·lícula Jumanji 2.

Folqué comenta que “intentem que hi pugui participar el màxim de gent del barri: petis, grans i famílies. Cada any fem activitats semblants, perquè ens van funcionant, però també hi incorporem algun canvi”. “A les festes del barri s’implica força la gent, tot i que als membres de la junta ens agradaria que hi participés molta més gent jove amb ganes de col·laborar”.