El ViMart continua creixent i torna a superar els 3.000 visitants en la novena edició Per Jaume Monés -

 
08/10/2019

Prop de 3.000 persones es van apropar ahir a la nit al 9è ViMart, la fira de vins, caves i gastronomia. La DO Costers del Segre va ser la convidada d’enguany a una cita amb parades de quinze cellers i de sis establiments locals dedicats a la gastronomia. Una variada oferta d’oci al voltant de la plaça de l’Església va completar el vespre i nit del dia gran de la Festa del Roser.

El ViMart va obrir portes al voltant de les 18.00h i poc a poc va començar a rebre visitants en els diferents espais habilitats: la plaça de l’Església; el carrer de Francesc Santacana; el carrer de l’Aigua; el fossar de la parròquia de Santa Maria i els Jardins de l’Enrajolada. Les parades van oferir vins blancs, rosats i negres i caves.

La part gastronòmica va anar a càrrec del Restaurant Ca l’Esteve; la Pastisseria Artigues; el Restaurant Les Vinyes; el Visual Gastro Bar; el Restaurant El Celler i l’Hotel Ciutat de Martorell, amb plats salats i dolços. Com ja havia passat en anys anteriors, l’organització va vendre més de 2.000 tiquets.

Oci per a tots els gustos i edats

La tarda havia engegat amb un tast de vins de la DO Costers del Segre a la Casa de Cultura de la Vila, amb una cinquantena d’assistents. També es va celebrar la 8a edició del Vi, Moda i Estilisme que organitzaven Sonia Pinedo Perruqueria d’Autor i Restaurant Ca l’Esteve a l’exterior de l’església. La Colla de Diables i Drac de Martorell i la Colla d’Abrera van protagonitzar un correfoc per La Vila i van presentar la Iaia de l’Any i els versots. I des de les 22.00h, la nota musical la van posar la soprano Irene Mas i el tenor César Cortés amb l’espectacle Òpera al balcó, a la Casa Palet.

El públic es va anar traslladant a poc a poc cap a l’aparcament del Vapor i en nombre d’uns 600 va assistir al concert de Van’D’Bolo, formació que va interpretar versions de temes musicals clàssics de diverses dècades. En un altre escenari, a la Nau#2 de Ca n’Oliveres, es vivia de matinada la festa titulada La Roser, amb tres dones DJ punxant: Enka; Mireia DG i Núria Scarp.