L’acte també va comptar amb dues actuacions artístiques, una de violoncel i una de dansa contemporània. L’esdeveniment va acabar amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural.

29/10/2019

El 13è Campionat Escolar d’Atletisme que organitza el Martorell Atlètic Club ha posat punt i final aquest migdia amb l’última de les tres proves que el componen. La segona jornada de pista d’aquesta competició ha permès a l’Escola Jose Echegaray repetir com a guanyadora per quart any consecutiu i endur-se un campionat que ha superat la xifra dels 400 participants del curs passat. Dels 10 centres escolars participants, l’Echegaray ha aconseguit 158 punts, seguit de l’Escola La Mercè amb 108, i l’Escola Lola Anglada amb 73.

El 12è Cros escolar que es va córrer el passat 6 d’octubre va ser l’avantsala de les dues jornades de pista, i l’Escola José Echegaray també va proclamar-se’n campiona. Avui s’han disputat un total de 23 proves, entre les quals s’han inclòs les proves de llançament, de salt i les curses en les diferents modalitats. En la jornada anterior se’n van disputar 24, que també han puntuat en la classificació general per col·legis.

Totes elles s’han disputat en categories que abasten des de sub8 fins a sènior, aquesta última amb la cursa Open de 1000 metres, tant masculines com femenines. En la cursa Open, Lluís Casanova (2,41) i Laia Castaño (3,32) han estat els corredors més ràpids.

Bona entesa amb les escoles

El president del Martorell Atlètic Club Sergi Cinto ha reconegut que s’han sorprès amb l’alta resposta dels escolars i ha admès que volen treballar amb més centres escolars de cara a properes edicions. Els relleus han guanyat força en les darreres proves i es plantegen, segons ha explicat, dedicar només una jornada a aquesta modalitat.

El 13è Campionat Escolar ha tancat amb l’entrega de premis as guanyadors de cada categoria. L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com els regidors Albert Fernández, Cristina Dalmau, Belén Leiva, Gerard Mimó i Raquel Sans i el president del Martorell Atlètic Club, Sergi Cinto, han entregat els premis als millors esportistes d’aquesta cita. Poden obtenir informació al detall de cada prova a la web del Martorell Atlètic Club.