Dilluns comença la preinscripció a les llars d’infants municipals pel proper curs

 
27/05/2020

Dilluns, 25 de maig, comença la preinscripció a les llars d’infants municipals de Martorell pel curs 2020-2021. Degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, es redueix al màxim els tràmits presencials i es potencia el procés telemàtic a través del portal de l’Ajuntament de Martorell. No obstant també s’habilita la preinscripció presencial, a partir del 2 de juny, a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Les preinscripcions a les llars d’infants Pont d’Estels, Les Torretes i Riu de Sons es podran fer entre el 25 de maig i el 5 de juny de manera telemàtica a través de la seu electrònica municipal i, de manera presencial amb cita prèvia, del 2 al 5 de juny a l’Oficina Municipal d’Escolarització (c/ Josep Tarradellas, 11, baixos). A partir del 25 de maig es podrà concertar la visita al telèfon 93 775 25 38, de dilluns a dijous de 9.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.00h i els divendres de 9.30 a 13.00h.

Tota la informació sobre el tràmit es pot consultar en aquest enllaç, des d’on es podrà iniciar directament el tràmit telemàtic.

En el cas de realitzar la tramitació presencial i per tal de mantenir les condicions higiènico-sanitàries necessàries, els interessats hauran de presentar la sol·licitud (estarà disponible en aquest enllaç) degudament emplenada i aportar fotocòpia dels documents indentificatius i, si és el cas, de la corresponent acreditació dels criteris generals i/o complementaris.

Per altra banda, davant la impossibilitat de realitzar portes obertes es pot accedir virtualment a les llars d’infants als blocs de cadascuna: Pont d’Estels, Les Torretes i Riu de Sons.

També es pot consultar l’oferta de places i la informació general sobre el servei de llar d’infants al vídeo de la plataforma de YouTube i a la carta de serveis municipal.

En aquests moments, com en tants altres àmbits, encara no se sap en quines condicions es podran tornar a obrir els centres per als infants de 0 a 3 anys. L’alcalde Xavier Fonollosa indica que “la incertesa és total perquè es desconeix el comportament del virus en el mesos de calor”.

Fonollosa és conscient que “les mesures de seguretat que s’han plantejat fins ara, són molt difícils d’aplicar en nens de menys de tres anys”. Per això diu que caldrà esperar al setembre per veure “com es comporta la COVID-19 i establir les mesures que calgui. Segurament caldrà prendre decisions en un període curt de temps però no es pot fer d’un altra manera”.