El CE La Vila, el CIES i la Piscina d’Estiu reobren dilluns garantint la pràctica esportiva segura

 
23/06/2020

El proper dilluns, 22 de juny, es reiniciarà l’activitat al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), al Complex Esportiu La Vila i a la Piscina d’Estiu. La reobertura es farà amb tots els protocols de prevenció establerts per a la pràctica esportiva segura. La Regidoria d’Esports ha enviat un comunicat als abonats, un decàleg de preguntes freqüents (FAQs) i un manual d’ús de la Piscina d’Estiu.

Els tres equipaments obriran en els horaris habituals, però amb especificitats. Al CE La Vila es donen per finalitzades les activitats dirigides fins al setembre, i es reobren per a l’ús lliure les piscines esportiva, recreativa i de clapoteig i les pistes de pàdel.

Al CIES, es reobren per a l’ús lliure la piscina esportiva i la hidrotermal; la sala de fitnes i la de musculació; la zona de solàrium; el jacuzzi i les pistes de pàdel per a l’ús lliure. També s’hi reprenen les activitats dirigides, però amb reserva prèvia.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Gerard Mimó, comenta la reobertura i la manera de consultar “la graella d’activitats de juny i juliol i fer la reserva, a www.patronatmartorell.cat o a les Oficines d’Atenció a l’Usuari, trucant abans per demanar cita prèvia”.

Els usuaris “podran fer ús de les instal·lacions sense cita prèvia en funció de l’abonament contractat -i, en el cas del CIES, dins de la franja horària contractada-, però l’accés sempre estarà condicionat al fet que en aquell moment no se superi l’aforament màxim permès en l’equipament”, destaca Mimó. A www.martorell.cat es podrà consultar, en temps real, l’ocupació de cada instal·lació en relació a la capacitat permesa.

Des del PMSAPM es demana la responsabilitat i col·laboració dels usuaris per a evitar situacions de contagi del coronavirus. Per això, no es pot anar als equipaments esportius si s’ha tingut cap símptoma compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar o diarrea) o qualsevol altre tipus d’infecció. Tampoc es podrà fer ús de les instal·lacions amb un positiu en el test del SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors o si s’ha estat en contacte estret amb una persona que hagi donat positiu o que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

Per seguretat, “caldrà dur mascareta per accedir a les instal·lacions i moure’s als espais comuns, però l’activitat esportiva es farà sense, mantenint la distància de seguretat, excepte qui necessiti assistència”.

Per aprofundir més en la reobertura d’aquestes instal·lacions, la Regidoria d’Esports ha elaborat un decàleg de preguntes freqüents (FAQs).

Piscina d’Estiu

La Piscina d’Estiu obrirà del 22 de juny al 20 de setembre cada dia, des de les 10.00 i fins les 19.40h per a l’entrada al recinte; 20.00h per al bany i 20.15h per a la sortida dels vestidors. El preu dels abonaments per tota la temporada serà de 35 euros –infants de 5 a 14 anys-, 50 euros -joves de 15 a 25 anys-, 75 euros -adults de 26 a 64 anys- i de 25 euros per a la gent gran de més de 64 anys. L’abonament familiar costarà 100 euros i inclourà la mare i/o pare i els fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular.

L’equipament incorporarà, com a novetat, un tobogan gegant, petició feta pels infants a través dels Pressupostos Participatius. La superació de la fase 3 i l’arribada de la represa possibilita la seva posada en marxa el dimecres, 24 de juny, segons ha anunciat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Tota la informació detallada consta en aquest dossier informatiu, que també inclou informació al voltant de les normes d’utilització de la Piscina d’Estiu i les mesures de prevenció contra la COVID-19.