El CB Martorell entrenarà durant el mes de juliol per preparar-se abans de la pretemporada

 
15/07/2020

El Club Bàsquet Martorell ha tornat aquest dilluns als entrenaments al Pavelló Esportiu Municipal amb totes les mesures per evitar el contagi del coronavirus. Els jugadors i el cos tècnic han seguit les normes que ha proposat el club: fer ús del gel hidroalcohòlic, la mascareta, utilitzar un calçat dins el pavelló diferent al que s’ha fet servir al carrer i seguir un ordre en entrar i sortir de la pista.

La plantilla no ha estat al complet, però en les properes sessions aniran sumant-se a la rutina prèvia a la pretemporada, unes setmanes en què l’equip tornarà a la rutina i es prepararà per a un inici de lliga EBA que encara no té data definida. Les previsions apunten a que arrenqui a mitjans del mes d’octubre.

Un equip amb cares noves i d’altres de renovades

L’equip del curs 2020-2021 ha renovat el gruix de la plantilla amb què ja comptava (Ivan Llull, Nil Brià, Xavi Balaguer, Jordi Pujolreu, Silvestre Esteves, Sergi Solé, Robert Marsol i Jordi Oller) però ha recorregut a vells coneguts i a dues peces noves per completar el grup. Alejandro Catalán i Bernat Álvarez ocuparan les posicions de pivot i base, respectivament. A Martorell, però, arribaran també Albert Valle i Jordi Catalán, que ja havien sigut blaus fa dues temporades i que tornaran a sumar a lliga EBA.

Els martorellencs allargaran les sessions preparatòries durant tot el mes de juliol. Durant dos dies a la setmana, amb càrregues de dues hores les dues primeres setmanes i de tres les dues següents, podran fer una posada en escena primerenca. El mes d’agost descansaran i tornaran a la feina el proper 2 de setembre. L’entrenador Toni Olivares explica que han dibuixat una plantilla que pot respondre a les expectatives que la resta d’equips han posat en el seu equip.

Sobre els entrenaments que duran a terme, Olivares explica que serviran per fer la primera presa de contacte i se la plantegen com una manera per allargar el final inesperat de la lliga, quan es trobaven en un bon moment.

L’equip no estava al complet, però poc a poc aniran incorporant-se a les sessions que estan previstes per al mes de juliol al Pavelló Esportiu Municipal. El CB Martorell competirà al grup C de lliga EBA, un grup que enguany ha crescut fins als 36 equips arran dels ascensos des de Copa Catalunya.