Extingit l’incendi que s’ha declarat aquesta tarda al costat del CIES

 
05/08/2020

Totalment extingit l’incendi que, aquesta tarda pels volts de les 19.00h, s’ha declarat als voltants del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). El foc s’ha iniciat, per causes desconegudes, en una estreta franja de matolls entre les vies del tren -a uns 200 metres de la sortida del túnel ferroviari, en direcció a Sant Sadurní d’Anoia- i les instal·lacions del CIES.

Les flames han cremat una superfície de prop d’una hectàrea de vegetació arbustiva, i el desplaçament de les cendres ha provocat que es cremessin dos para-sols i una petita franja de gespa de l’equipament esportiu. Ràpidament els responsables de la instal·lació l’han desallotjada d’usuaris, sense cap altra d’incidència. Així ho destacava el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Sagarra.

Dotacions dels bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, ADF Martorell i una ambulància s’han desplaçat fins el lloc dels fets i els bombers han sufocat el foc i remullat el terreny afectat per a evitar qualsevol revifada. De la seva banda, operaris municipals treballen hores d’ara per netejar la piscina d’estiu de les cendres que, per l’efecte del vent, s’han introduït a l’aigua, i recuperar el servei demà al matí amb normalitat.

Fins el lloc dels fets s’hi han apropat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor Sagarra, per conèixer de primera mà l’abast de l’incendi.