La waterpolista Cristina López torna a Martorell per aportar experiència al primer equip del Club Natació

 
11/08/2020

L’equip femení absolut de waterpolo del Club Natació Martorell compta, des d’aquesta setmana, amb una nova incorporació. Es tracta de Cristina López, nedadora que ja va ser a la disciplina del club de la piscina del Vapor durant 4 temporades, fins la 2018-19.

Després de passar una campanya al Club Natació Atlètic Barceloneta, Cristina López arriba de nou al primer equip femení de waterpolo del club martorellenc. Un conjunt que, de cara a la temporada 2020-21, militarà a la Primera Divisió Catalana -el tercer nivell estatal del waterpolo femení-, i que entrenarà Rafa López.

Iniciada al CN Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona -on va alternar la natació amb el waterpolo-, López es va acabar decantant per aquesta segona modalitat en els seus següents clubs: CN Catalunya, CN Sant Feliu, CN Sabadell i CN Martorell. A casa nostra hi va ser durant 4 temporades, i això és el que en recorda: “Vaig arribar a Martorell amb ganes d’aportar la meva veterania a un grup de noies que tenien moltes ganes de fer les coses ben fetes. Després de 4 anys d’intentar pujar de categoria, es va aconseguir, però per motius extraesportius no vam poder pujar”.

Després d’un any difícil a causa de la COVID-19, “la campanya al Barceloneta no va acabar com desitjava”. Ara, la gelidenca diu que torna a Martorell “amb molta il·lusió i ganes de poder fer una molt bona temporada amb l’equip”.

Als seus 37 anys, Cristina López aportarà experiència a un equip que intentarà ser el més amunt possible de cara a la propera temporada a la Primera Divisió Catalana. La passada campanya, l’equip martorellenc va finalitzar la lliga regular en el tercer lloc del grup B de Primera Divisió femenina, amb un balanç de 10 partits jugats, 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes.