El calendari 2021 de l’Ajuntament es dedica als itineraris i caminades saludables per Martorell

 
05/01/2021

L’Ajuntament de Martorell ha començat a repartir el calendari de 2021, que inclou 14 fotografies sobre els itineraris i caminades saludables per Martorell. Cada imatge va acompanyada d’un mapa amb la ruta senyalitzada, la longitud, el temps o el nivell de dificultat. El calendari, en DIN-A3 i format horitzontal, es pot trobar als principals equipaments municipals.

Amb la transformació del poble al llarg dels anys, l’Ajuntament ha promogut entorns segurs, inclusius, adequats i senzills per facilitar que tothom que ho vulgui, pugui caminar i gaudir dels carrers i places.

Martorell ofereix rutes de senderisme urbà senyalitzades, caminades urbanes saludables, el parc forestal de Can Cases i el parc del riu Anoia, dos pulmons urbans. A més, el nostre entorn natural, amb la serra de l’Ataix i el riu Llobregat, conformen un mapa divers per fer exercici on gaudir del paisatge.

El calendari 2021 ens recorda que, ara més que mai, és important mantenir-se actius per millorar la nostra salut, el benestar físic i emocional. En aquest sentit, caminar és l’hàbit saludable per excel·lència. És una activitat física recomanable a qualsevol edat i època de l’any, i, a més, ha assolit una rellevància especial, arran de l’epidèmia, com a activitat d’oci familiar.